Бойко: С такава дама като Станишев нищо не искам да правя

Нели Чолашка 26 септември 2013 в 09:24 2669 8

Бойко Борисов в парламента на 25 юли, Снимка: Сергей Антонов
Бойко Борисов в парламента на 25 юли, Снимка: Сергей Антонов

С такава дама като Станишев ни искам нито да обядвам, нито да вечерям, а още по-малко да преспя с него. Такава дама като Станишев да си я държат в БСП.

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос има ли политически тестостерон да се срещне с лидера на БСП Сергей Станишев във връзка с упрека на социалисти от вчера, че ГЕРБ се държи като кавалер, който ухажва дълго една дама, тя се съгласява на среща и тогава кавалерът не се явява.

Борисов призова председателят на парламента Михаил Миков да подаде оставка, тъй като втори ден не може да осигури заседание на парламента.

Заседание вчера нямаше, защото групата на "Атака" не присъства, тъй като всички депутати от партията са Брюксел, а ГЕРБ напук на липсата на националистите отказа да се регистрира. Мотивът им, че е така доказват на управляващите, че са силно зависими от "Атака".

При първата регистрация този сценарий се повтори днес. Борисов предупреди, че и при повторния опит в 9.30 ч. ще пасуват.

При това положение най-вероятно дебат и гласуване по първия вота на недоверие, внесен от  ГЕРБ, няма да има, което е прецедент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови