Бойко: Пожарът ще бъде потушен до 3 часа

Последна промяна на 04 юли 2012 в 17:19 1621 3

Така изглеждаше вчера пожара, сниман от хеликоптера на земеделския министър Мирослав Найденов.
Така изглеждаше вчера пожара, сниман от хеликоптера на земеделския министър Мирослав Найденов.
До 3 часа пожарът на Витоша ще бъде потушен, защото изпратените машини вече са влезли в огнището му. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов този следобед при инспекцията на автомагистрала „Марица“. Той призна, че хеликоптерите не могат да се справят и затова ключовият фактор е влизането на техника с помпи, което по негови сведения се е случило. По отношение на отказаната помощ от Израел премиерът обясни, че самолетът, който те са се готвели да ни изпратят, е по-неефективен от хеликоптерите, с които разполагаме. Притеснявал се, че може да стане и катастрофа във въздуха между един от хеликоптерите и самолета. Борисов беше категоричен, че гасенето на пожари е цяла наука и той като пожарникар никога не си е позволявал да притеснява премиер с въпроси за пожари. След това допълни, че е изгасил хиляди пожари и около 10-15 горски пожара.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.07 2012 в 17:59

boiko ti si ne6tastnik ...

<em>Моля, пишете на кирилица.</em>

04.07 2012 в 17:34

Ами да го притесняваме само с въпроси по футбол и тенис тогава! За да не му разваляме "самадхито"!

А че гасенето на пожари е наука е вярно, но като всяка наука, тя не е за прости хора а пък за доказани тарикати още повече!

Тия идиоти пожарникарите успяха и при издаването на ППСТН (ПротивоПожарните Строително Тхнически Норми) да забъркат такива здрави каши , че вече втрора година не могат да ги оправят. А трябваше само да препишат евростандартите, подобно на нашите деди които са правели законите на България след освобождението и от Турско робство.
Но не би!
Kали трябва така да го напишат че само те да го разбират и да доят и да се самокорумпират до насита!
Та хванаха и си пренаписаха стандарта за правене на Спринклерни инсталации, като се има в пред вид че първата спринклерна инсталация е проектирана и построена онще преди да се освободим от Турско робство.
И на курса за Проектантите, един корифей от пожарната казаq че бил написал 43 забележки към текста на чужденците а половин час по късно си казаq че нищо не разбирал, при което аз звучно го квалифицирах като идиот и му казах че поведението му е недопустимо и срамно.

Пълна и окончателна профанизация на нацията, това е наследството от нашите политизци и приносът на ГЕРБ е нейното екстремно усилване до невъобразими граници!
никога един прост човек не е назначил по умен от него за негов подчинен!
никога!
ГЕРБ отсякоха главата на нацията и я замениха с един лаком гъз!

04.07 2012 в 17:26

Човекът каза "Хау"