Бареков: Пеевски не ми е платил нито лев

Последна промяна на 14 юни 2013 в 20:50 17190 72

Драматичното предаване в Благоевград. Снимка: tv 7
Драматичното предаване в Благоевград. Снимка: tv 7

Демонстранти срещу Николай Бареков провалиха в Благоевград предаването на TV7 "България без цензура".

Бисер Боса, един от големите лихвари на Благоевград, ми подари презерватив, оплака се в ефир телевизионният водещ.

Г-н Бареков, кажете пред целия български народ обслужвате ли Делян Пеевски? - попита един от демонстрантите.

Ама с какво, бе?! - попита Бареков – Нито Бойко Борисов, нито Пеевски, нито Станишев са ми платили някога 1 лев.

Ще ви олекне ли, ако ме обесите с главата надолу. Да го направим, ако така ще ви е по-добре, обърна се към демонстрантите Бареков.

Ела да ме удариш, ако ще ти олекне – обърна се към протестиращ младеж водещият.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.01 2014 в 19:06

Въпреки системното му обработване в пункта за химическо чистене на "Позитано", лайнометът Бараков смърди все повече и повече !

04.01 2014 в 18:59

Въпреки системното му обработване в пункта за химическо чистене на "Позитано", лайнометът Бараков смърди все повече и повече !

15.08 2013 в 22:10

след като всички сте против Бареков--значи се страхувате от него.Имате право да се страхувате защото вече доста хора започнаха да го подкрепят-а той доказва че не се страхува от нищо и никой.Давайте-плюйте-друго не ви остана

<em>Авторът на този коментар ползва още имената: аман, правилно, не е важно, зик-зак, без име, super si, стига толкова, прилика, тука има -тука нема, петното, коментар, ами сега, TV-7, БРАВО, ракетата, споко, е и, не разбрах, дебат, иконата.</em>

15.08 2013 в 15:51

Както съм писал и преди - доказателства няма ... Кои какво взел - а неможе ли вие да сте зели да плюете и готово....

15.08 2013 в 15:48

Не е необходимо да се обяснява, че не е взел пари. Той единствено показа, че мисли за народа, дава думата на обикновени граждани да си изкажат мнението, а дано някой да ги чуе. Почтена постъпка от негова страна

15.08 2013 в 15:37

Поредната жълтурска новина, на която веднага се активират злобните хейтърчета на Бойко!

15.08 2013 в 15:37

Вие доста сериозно сте се вживели в антитурската си кампания, чак кървища проливате по форумите и на прадедите си кокалите разбутвате! По турско и малко след него е било едно, сега искрено се надявам да са се попроменили нещата, макар като ви гледам много държите да ги върнете! Не подкрепям ДПС, и от турски произход не съм, родоотстъпник пък съвсем! Макар да вярвам в правото на малцинствата да бъдат политически представени по някакъв начин съм на мнение, че онова решение на Конституционния съд от преди доста години в полза на "неетническия" характер на партията на Доган не беше съвсем правилно.
Що се отнася до БСП и ГЕРБ, ами между тях, ако се сложи един знак на равенство няма да е съвсе грешно, предвид, че от едно и също място са тръгнали, едно и също реформаторско крило на БКП ги е вдъхновило макар и проявлението им да по различно време. Куневици и Атаки хич няма да им отделям внимание понеже не са го заслужили с нищо.
Бареков от къде се е появил и кой му плаща, нямам идея! Не знам дали и ще разбера, че то в тази държава на никого доверие не може да се има! И като негов почитател не мога да се определя, но не мога да си изкривя душата и че никой до сега не се е бутал толкова много и то навсякъде. Какви са му мотивите и целите също няма как да знам, а не знам дали и искам, понеже за сега сравнително резултатите ми стигат.

15.08 2013 в 14:51

А ти кога ще докажеш, че е взел? Вчера ли?

15.08 2013 в 14:49

По форомите всеки втори е бияч и провокатор, ама му стискате ръчичка с мазна усмивка на Барека на живо, а?!