България загуби генерaлната репетиция в Скопие

15 август 2013 в 00:05 1812 2

 Националният ни отбор по футбол записа трета загуба под ръководството на Любослав Пенев, след като отстъпи с 0:2 при визитата си на Македония.

Приятелската среща, която се игра на стадион “Филип II Македонски” в Скопие пред около 3000 зрители, бе последна проверка преди квалификцията с Италия на 6 август. В началото на мача Тричковски стреля много силно, но вратарят ни Владо Стоянов изби в корнер. В 28-ата минута българите пропиляха най-чистото положение в мача, след като Александър Тонев бе изведен очи в очи с вратаря Пачовски, но от близка дистанция стреля право в него. Малко след това Тонев даде хубав пас към Гаджев, който се забави и не успя да засече топката във вратата на съперника.

 През второто полувреме Любо Пенев напрaви няколко смени, пусна 4-ма дебютанти, но това се отразиха на играта ни в негативна посока. Повечето опасности бяха пред нашата врата, в края на мача дойдоха и головете. Първо Михайлов спаси удар на Пандев, а в 82-ата минута съдията даде дузпа за домакините. Ристовски проби чудесно в наказателното поле и бе фаулиран от Йордан Христов. Ибраими шутира безкомпромисно и даде аванс на своя тим. Четири минути след това Трайковски бе изведен очи в очи с Михайлов и технично реализира за 2:0.

 Това бе генерална репетиция за нашите преди гостуването на Италия на 6 август. Преди малко нашият съперник в световната квалификация загуби като домакин на Аржентина с 1:2.

 Съставът на България: Стоянов (46-Михайлов), Занев, Иванов, Бодуров, Й.Минев (46-Й.Христов), Дяков, Гаджев, Неделев (78-Мицански), Манолев (46-Г.Миланов), Попов (55-В.Христов), Тонев (66-Огнянов)

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков