Анонимните свалиха сайта на ПИБ

27 декември 2012 в 16:34 4133 3

Така изглеждаше сайтът на ПИБ. Снимка: kaldata.com

Anonymous Bulgaria блокираха сайта на Първа инвестиционна банка (ПИБ) днес.

Малко след 13 ч. сайтът спря да се зарежда, а при опит да се отвори страницата, се появяваше съобщение за грешка.

В дневника на Анонимните във Фейсбук бе публикувано следното съобщение:

"Здравейте, ние сме Анонимните, ние ви слушаме, ние ви виждаме. Надяваме се, че сте разбрали за нашите атаки над така наречените "Министерства на България", искаме да разберете, че ние не правим това просто за забавление.

Повечето от вас сигурно ни смятат за група нехайни хлапета, които просто се забавляват като блокират определени сайтове. Искаме да осъзнаете, че нашите атаки няма да спрат, може би някои ще кажат, че по този начин нищо няма да постигнем, но така ние изразяваме недоволството си към този вид управление.

Хора! Трябва да разберете, че докато всички не се противопоставим, няма да се подобри положението в страната. Трябва веднъж и завинаги да се противопоставим.

Дори и да останем малко, ние ще продължим с нашите атаки, ние не се страхуваме. Може би повечето от вас си казват: "Но защо са с маски?" По-добре с маски, отколкото да седим и да гледаме безучастно как държавата, в която живеем, се разпада. Нека всички да се изправим, за да може гласът ни най-после да бъде чут!

"Ние сме Анонимните"

"Ние сме Легион"

"Ние не забравяме"

"Ние не прощаваме"

Очаквайте ни!"

"Сайтът не беше достъпен за по-малко от 30 минути, не можем да коментираме въпроса дали той е бил свален от Анонимните или не", казаха от пресцентъра на банката, потърсени за коментар от OFFNews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!