Алексей Петров и Слави Бинев разкриха своите хора в протеста

Последна промяна на 31 март 2013 в 15:39 6950 12

Проф. Боян Дуранкев. Снимка: БГНЕС
Проф. Боян Дуранкев. Снимка: БГНЕС

Близката до Алексей Петров партия "Свободен народ" и основаното от Слави Бинев сдружение ГОРД предложиха проф. Боян Дуранкев от УНСС за бъдещ премиер.

Проф. Дуранкев ще е и основното лице на предизборната коалиция между движенията на Петров и Бинев, която ще се казва „Горда България".

За "широката коалиция" първи съобщи в неделя Явор Джиджев от Съюза за стопанска инициатива (отново близка до Алексей Петров организация).

В "Горда България" ще се включат и политическите формации "Обединен блок на труда", "Защита" и "Християн-социален съюз".

За публичната легитимация на кандидатурата на проф. Боян Дуранкев обаче са избрани граждански форум „Промяна” и "група независими студенти".

На пресконференция в неделя Антон Димитров от граждански форум „Промяна” обяви, че "това е една от формациите, която дейно е участвала в протестите още от първия ден".

"Групата независими студенти" е в състав: Димитър Тодоров - Технически университет, Кирил Кунгалов и Адриана Ганева -  УНСС, Клара Илиева - НВУ Велико Търново, Росица Пенева - Пловдивски университет.

Съединението на науката с политиката ще изведе България на такива позиция, че ЕС да се гордее с такава страна - членка след години, заяви проф. Боян Дуранкев.

На пресконференцията на коалиция "Горда България" днес той препоръча до 10 дни да се изготви стратегия за устойчиво развитие на страната за близките години, както и да се очертае тактически план за следващите четири години, промени в Конституцията и одит на държавната собственост.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.04 2013 в 18:06

Това е един много добър професор и преподавател, не знам Гери по какъв предмет или начин ти е преподавал проф. Дуранкев, но аз съм изключително доволна, както от методите му, така и от нещата, които научих от него. Относно статията не мога да коментирам какъв е този избор. Идеята да ти отговоря на коментара беше, че чрез изказване на мнение не е нужно да се обижда!

01.04 2013 в 17:17

Поля, мисля че няма да сгреша в предположението си - твоето истинско име май е Флашка Патрашкова? :-)

01.04 2013 в 12:12

Или пък теб? А? Какво ще кажеш? Не вярвам да си нещо по-различно от Азис, но поне различаваш преподавател от слушател и знаеш кога да си мълчиш и кога да говориш за качествата на един преподавател....

01.04 2013 в 12:05

Че сега кой стои? Неорганизираната ли???

п.п. анаЛЛизаторче, ти си си объркан по рождение, та каквито и усилия да положим, няма шанс да разбереш каквото и да е :).

01.04 2013 в 09:37

Авторката малко не разбра накъде са я подвели :) (но явно други хора са по-прозорливи от мен) Няма да коментирам и преподавателските качества на човека, защото според мен и те липсват.... Но пък наистина защо не издигнат и Азис за министър на образованието и всичко ще е супер :))

01.04 2013 в 05:35

ЕВРОПЕЕЦО,напълно съм съгласен с мнението Ви ,но за мое голямо съжаление народа ни е много податлив на манипулации.Старая се да бъда максимално "нежен".

31.03 2013 в 21:39

Съединението на науката с политиката ще изведе България на такива позиция, че ЕС да се гордее с такава страна – членка след години, заяви проф. Боян Дуранкев.
==============================
Мда! Особено ако зад съединението на науката с политиката стои организираната престъпност... Те тогава България ще цъфне и ще върже. Този професор май се бори за приза "най-добър учен сред мутрите и най-добра мутра сред учените"...
Пп - Поля, това не бяха ли твоите хора? Питам понеже баба Арх. вчера спомена, че си наливала нафта на Трактора, ... такова де ... носила си уиски на Ал. Петров... А пък после се оказа, че тя самата го е правила.
Еее, объркахте ме вече! Вие двете май сте едно и също лице, което страда от раздвояване на личността! :-)

31.03 2013 в 20:54

ГНУС НЯРИ ,лъснаха най после , не че не знаехме кои са и за какво са !? Това са унищожителите на държавата !

31.03 2013 в 17:47

Това вече е кошмар! Имам предвид колко им трябва на някои, за да бъдат поведени нанякъде... (визирам авторката на коментара)

31.03 2013 в 17:11

Ужас... а този човек ми е преподавал... кошмар...