OffNews.bg

1000 like-а оставиха фен на Уелс във Франция

Прочувствен призив за събиране на харесвания в социалните мрежи остави фен на Уелс във Франция. 28-годишният Мат Тротман първоначално бил песимист за представянето на "драконите", но след победата над Русия и достигането до 1/8-финалите хванал полет от Сан Франциско, където работи, за Франция, за да гледа мача със Северна Ирландия.

Победата с 1:0 в Париж и класирането на 1/4-финал объркало плановете му. Той отправил молба до шефката си Стефани Бруукс в Сан Франциско за допълнителна седмица отпуск, която тя му разрешила. Мат отпрашил за Лил, където станал свидетел на историческата победа с 3:1 над Белгия и класирането на полуфинал срещу Португалия. Отпуската му обаче била свършила.

"Обадих се на шефката и й казах, че определено не мога да пропусна най-големия мач в историята на уелския футбол. Попитах има ли някаква възможност да остана. Тя ми постави условие да събера 1000 like-a. Събрах 1250 и тя удържа на думата си. Ако се класираме на финал ще трябва да мисля за други варианти", споделя Мат, който успял да си купи билети на безценица от оптимистично настроени английски фенове, които си ги били купили предварително с надеждата да видят "трите лъва" в тази фаза.