Quantcast

Умират деца и биват забравяни, а погубилите живот крачат безнаказани. Събудете се!

OFFNews Последна промяна на 10 март 2016 в 11:18 14658 13

Кубрат Пулев публикува изявление по повод побоя в дискотека "Плаза" в Студентски град.

Боксьорът помогна на потърпевшия - 23-годишният Кирил Тодоров, който бил изхвърлен в безпомощно състояние на стълбите. В момента младият мъж е в болница "Света Анна" с опасност за живота.

Ето какво пише Пулев в изявлението си:

"По повод инцидента в дискотека "Плаза" в Студентски град от нощта на 8-ми срещу 9-ти март искам да споделя:

Не е важно, че по стечение на обстоятелствата, се оказах на мястото на събитието и помогнах с каквото можах на пострадалото момче. Винаги бих се притекъл на човек в нужда.

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там. Не се нуждая от реклама върху гърба на поредната човешка трагедия.

Вярвам, че всеки друг на мое място би постъпил по същия начин.

Инциденти като този се случват от години. Не само в Студентски град, а в цяла България. Умират деца, които бързо биват забравяни, а онези, погубили невинен живот, крачат сред нас безнаказани.

Това трябва да спре. Институциите трябва да се събудят. Органите на реда - полиция, прокуратура, цялата ни съдебна система да се обединят, да заработят истински, професионално.

Не може да има престъпление без наказание. Не може да се избиват нелепо хора, отишли да се веселят. Не може да стоим безучастно докато стотици почернени семейства наблюдават убийците на своите деца на свобода.

Нека всички помним, че никой не е застрахован. Утре, на мястото на Кирил, може да е вашият син, вашата дъщеря, вашият брат, сестра.

От цялото си сърце желая той да се оправи и да се възстанови напълно, а на семейството му - кураж. Нека Бог да е с вас".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.03 2016 в 18:14

Конрa в голямa грешкa си,не мисли и не вярвaй че всеки би постъпил кaто тебе,ти си човек с житейски труден опит и в спортa !От 150 -200 човекa нa неохрaняем плaж преди години влезнaх aз дa вaдя стaрец с дете с пояс и след мене ощое двaмa,единият спaсител от последният пост,от толковa хорa 3мa,другите гледaхa сеир ,някои сaмо тичaхa и викaхa .Зa някои е нормaлнa реaкция дa действaт в подобни условия,зa повечето обaче не,товa не е героизъм товa е действие зa помощ,не може дa се изисквa от всеки дa реaгирa,но сеирджиите сa мнозинство.Дори след кaто измъкнaхме дядкaтa до брегa ,дойдохa колеги нa спaсителя дa помогнaт,всички седехa и зяпaхa,третия кaк вaди детето споясa ,вятърa го беше дръпнaл нa вътре,при достa сериозно вълнение нa червен флaг!Товa е ,Кобрa ,зa някои сеир дa стaвa,т товa сме и нa тоя хaл!Докaто виновните ненaкaзaни не изревaт от зaконa нa PUNISHER или инaче кaзaно Линч,ще се чуствaт недосегaеми!Зa прегрешението,НAКAЗAНИЕ му е мaйкaтa,след кaто нямa рaботещa съдебнa системa!"Не нa aгресиятa нa пътя"дa спрем мутренскaтa пaлкa-бухaлкa със сaпьорскa лопaткa,шaнц-шaнс ,тaкa ми иде одръки зa тaкивa!Когaто опaснсттa ни притисне до стенaтa,зa някои е по-лесно дa действaме,отколкото дa дишaме,товa е!

11.03 2016 в 10:52

Ай стига с тая чалга.. какво толкова се комплексирате от една тъпа музика?? Нямам интерес да защитавам този стил, защото не ми е любим, но не е това основната причина. Боклуци бол, с най-рзлични музикални вкусове..

11.03 2016 в 03:28

Някак мина между другото, че Мария Димитрова, заснела побоя над съпруга си от тримцата на околовръстното, е олимпийска участничка! Пулев е прав - като минат 20 г и физически вече не е на ниво, чоже и той да се окаже пребит от желязна палка в ръцете на човекоподобни. Чалгата е мн виновна! Това не ти е скандални валс или фокстрот - оплювани навремето в своето време като непристойни. Чалгата е манталитет, мислене и стил! Магистрати и охранители споделят Култура "Чалга"! Как едните ще разберат, че другите са извършили (философски) вреден за обществото акт, а не просто криминално деяние, след като са с промити от чалгата мозъци?

10.03 2016 в 19:38

Не, чалгата просто възпява тъжната реалност. Ако нема мутри и мутреси, нема да има и чалга.

10.03 2016 в 18:12

Точно чалгата е причината за подобни инциденти, не е ли чалгата инструмента, който създава мутренското държание?
Дали чалгата не учи точно, че всеки който е под чадъра на престъпниците се измъква безнаказано.

10.03 2016 в 14:21

Рядко се вижда адекватна реакция от спортист, но тук имаме пример.

ПП Чалгата не е причина за боя, безнаказаността на охранителите е.

10.03 2016 в 13:51

Първо да се забрани чалгата, после институциите да си свършат работата! :) :)

10.03 2016 в 12:36

Нямам симпатии към Пулев, но в конкретния случай, дори и да не е писал сам коментара, го поздравявам за позицията!
Може да се добави и да се затворят чалгаджийниците!Те опростачават децата.
Защо никой от политиците не написа нещо или са много заети с обществените поръчки?

10.03 2016 в 12:25

Кубрат е същия като тези от охраната - преди две седмици счупи чаша в лицето на едно момче в дискотеката... ако искаш. Да не се праи много много

10.03 2016 в 12:04

Само не ми е ясно как му бръкнал в устата и му е извадил езика? Нали е с боксьорски ръкавици?