Освен Доган на комисията за Росенец не дойдоха и депутатите от БСП, ДПС и ГЕРБ

Георги А. Ангелов 14 септември 2021 в 14:50 2789 1

Снимка БТА

Последното заседание на парламентарната комисия за "Сарая на Росенец" не се състоя поради липса на кворум. На него трябваше да бъде изслушан почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Очаквано, той не се яви на заседанието, а като него постъпиха и депутатите от БСП, ДПС и ГЕРБ. Председателят на комисия Калоян Янков (ДБ) нямаше друг избор освен да закрие заседанието. 

В дневния ред на заседанието беше включено изслушване на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков и на общинския съветник в Бургас Константин Бачийски. Освен това трябваше да бъдат разгледани новопостъпили материали да бъдат взети решения за изискване на допълнителна информация и покани за изслушване до заинтересовани лица. 

Бачийски подаде жалба до тогавашния областен управител на Бургас Вълчо Чолаков срещу решението на общинския съвет от април миналата година за пътя към морския сарай на Доган. Тогава общинарите решиха пътят към сарая да се деактува и да се даде на фирмите, които притежават сарая в парк "Росенец". Бачийски трябваше да разкаже пред комисията за натиска на който е бил подложен и плашен с прокуратурата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

14.09 2021 в 17:44

Ето така се става за смях...тия хора не се ли усещат....това срива рейтинга на Парламента,те правителство не направиха,Доган ще ми разследват....жалка работа,и несериозна....
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика