Ананиев: Като отиваш на среща с Борисов, вратата отваря Пеевски

Снимките с пачки и пудели са разказ по картинка в милиционерски стил, каза още депутатът

OFFNews 27 април 2024 в 11:07 2656 6

Настимир Ананиев

Снимка БГНЕС/архив

ГЕРБ и ДПС все още могат да се явят заедно на изборите. Нека бъдат честни пред избирателите си. Както се казва – взели са се. Нека това е ясно за хората и избирателите, че като отиваш на среща с Борисов, вратата отваря Пеевски. 

Това заяви Настимир Ананиев, зам.-председателят на Парламентарната група на „Продължаваме Промяната –Демократична България“, по БНТ. Той е на мнение, че идеята на обидите и бруталните метафори на Пеевски е да отврати хората. Целта на модела на завладяната държава е хората да пропуснат тези избори и да изчакат евентуално следващите. “Анализатори” лансират вече тезата, че ще има още едни избори след тези. Така искат да откажат хората да излязат и да гласуват. Това желае овладяната държава, да не излезете да гласувате, допълни той.

„Нашата цел е публичният ресурс в България да бъде управляван правилно, за да имат хората по-високи доходи. Всичко това е невъзможно без съдебна реформа. Изборът трябва да бъде нормална европейска държава, където българите имат европейско самочувствие и европейски доходи“, каза още  Ананиев.

От 31 МИР-а в страната ЦИК даде 26 председатели на РИК на ГЕРБ-СДС, а ПП-ДБ имат 1 председател. „Ние сме втора политическа сила. Шест депутата ни делят от ГЕРБ. Дори БСП имат 3-ма председатели на РИК, които са много по-малка формация от нас. По всичко личи, че ЦИК са пристрастни и не са независим орган“, коментира той. 

Снимките с пачки и пудели са разказ по картинка в милиционерски стил. Има следствие и правосъдие. Помпозните и шумните акции обикновено завършват под килима, защото няма реални доказателства. За грешките на прокуратурата плащаме аз и вие, подчерта народният представител. 

Той призова хората да ползват преференциите, за да подкрепят личности, чиито идеи и принципи споделят. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9347

6

Анализи

27.04 2024 в 16:14

Всичко, което представлява борисов е лъжа и арогантност. Той е етикета, емблемата и машата на задкулисието. Важно е кой му натиска копчето.

135

5

Far Rider

27.04 2024 в 14:10

Когато отиваш на среща с Кирил Петков носи си каска, че той чупи шишета и маси, а вратата я отваря пак Шиши или бащата на Кирчо.

-10000

4

- Какви езици владеете?
- Английски с кимане и немски с ръкомахане.

-10000

3

И този е от елита на държавата... малиии...

-1900

2

Люгер Химарс

27.04 2024 в 13:01

да. отварря вратата пеевски, и ти, ако си ппдб-еец, му сядаш в скута за кафенце.

75

1

230 млрд баксов

27.04 2024 в 11:44

Шиши управлява България чрез Боко.
Честито на гражданите за европейско развитие на България!
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков