Мини Заем отбелязва осмия си рожден ден с намаления от разходите по потребителските кредити на вноски

OFFNews 19 април 2019 в 10:00 2713 0

Мини Заем отбелязва осмия си рожден ден с намаления от разходите по потребителските кредити на вноски MiniZaem.bg е кредитна организация, която вече 8 години е в топ 5 на предпочитаните компании за онлайн кредитиране в страната.

За да отпразнуват своята осма годишнина, от финансовата организация подготвиха за своите клиенти страхотни изненади. От 16.03.2019 г. всеки клиент на MiniZaem.bg, който кандидатства за бърз кредит на вноски от 7 до 18 вноски може да се възползва от още по-изгодни условия и страхотни намаления от разходите по кредита.

За да отбележат още по-подобаващо осмия си рожден ден, от кредитната компания добавят и още една изненада за своите клиенти, като стартират промо кампания с 20% отстъпка от разходите по кредити до заплата. От финансовата институция от осем години работят непрестанно за подобряване на условията по предоставяните от тях бързи потребителски кредити и наистина успяват. Ненапразно с всяка изминала година клиентите, които им гласуват доверие избирайки ги за свой финансов партньор се увеличават многократно.

Не е случаен и фактът, че според кредитния калкулатор на Izbiram.bg, който безпристрастно сравнява всички разходи по бързите кредити предоставяни от 7 - 8 водещи кредитни компании в България, Мини Заем заема лидерската позиция като компания, която предоставя най-изгодни условия за кредити на равни вноски изтеглени за период от 9, 10, 11 и 12 месеца. Според калкулатора на Izbiram.bg небанковата организация е в топ 3 и на кредитните компании, които предоставят кредити, изтеглени за от 2 до 8 равни месечни вноски.

От кредитната компания се стремят да предлагат на своите клиенти все по-добри условия, като само за последните шест месеца, това е второто намаление от разходите по бързите заеми, които от компанията предоставят. За да продължават да са в топ 3 на компаниите предоставящи най-гъвкавите и изгодни условия, от кредитна компания Мини Заем стартират различни инициативи като промоционални намаления по кредити до заплата, намаляване на разходите по кредити на равни вноски, стартиране на програми за лоялни клиенти, възможност за предсрочно погасяване на заем без такси и с изчисляване на лихвата на самия ден на плащане и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!