ЦСКА постигна трета поредна победа

OFFNews 29 ноември 2020 в 21:01 2194 0

Отборът на ЦСКА постигна трета поредна победа в Първа лига, след като победи новака в елита ЦСКА 1948 с 2:0 в мач от 14-ия кръг.

"Червените" спечелиха рутинна победа на своя стадион "Българска армия" и с 24 точки заемат 4-о място в таблицата. Отборът на Красимир Балъков пък остава 6-и с 20 точки.

Домакините поведоха с първата си по-сериозна атака. Али Соу бе оставен непокрит в центъра на атаката, преодоля вратаря Наумов и реализира в опразнената врата за 1:0.

До почивката ЦСКА имаше две чисти ситуации да увеличи аванса си. Най-напред защитникът Юрген Матей бе оставен непокрит след корнер, но отблизо де успя да уцели вратата с глава. В самия край на първата част Соу изведе Георги Йомов, който не уцели добре топката и тя излезе в аут.

В 75-а минута Соу отново подаде на Йомов, който центрира прострелно успоредно на вратата, но в сетния миг защитник на гостите изби пред връхлитащия Юнус Санкаре.

Две минути по-късно гостите получиха възможност да изравнят от пряк свободен удар, но Бусато спаси битата от ветерана Мартин Камбуров топка.
"Червените" решиха мача в 82-а минута, когато след бърза контраатака Йомов опита да изведе Тиаго, но защитникът Лазар Марин засече топката в собствената си врата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!