Левски се измъкна срещу бистришките 'тигри' в последната минута

OFFNews 05 септември 2020 в 13:12 2227 0

Снимка levski.bg

Столичният гранд Левски завърши 1:1 срещу втородивизионния Витоша (Бистрица) в контролна среща, играна на "Герена". Венцислав Бонев откри резултата в полза на бистричани след корнер в 16-ата минута, а Боби Цонев изравни за Левски от дузпа в 90-ата, информира официалният сайт на 26-кратните шампиони.

В състава на „сините“ започнаха като титуляри Атанас Курдов, Клаудио Тавареш и Алекс Петков. На терена бе и новото попълнение на тима Борислав Цонев.

Още в началните секунди Паулиньо имаше шанс, но ударът му премина встрани от вратата на Валентин Ганев. В десетата минута Деян Иванов се размина с центриране отдясно, а малко след това Патрик-Габриел Галчев се оказа на стрелкова позиция, но юношата на "сините" не намери мрежата. Така се стигна до 16-ата минута, когато капитанът на гостите Венцислав Бонев реализира след ъглов удар.

В 26-ата минута капитанът на Левски в този мач Паулиньо направи голям пропуск във вратарското поле. Бразилецът засече подаване на Насиру, но за изненада на всички не намери целта. В 36-ата минута Боби Цонев стреля към Галев, но стражът на Витоша улови. В последните секунди на първото полувреме Цонев отново застраши мрежата на "тигрите", но отново топката намери покой в ръцете на Галев.

Втората част предложи нови шансове за „сините“. В 65-ата минута Галчев центрира сполучливо, но Курдов не успя да намери добре топката. В 72-ата минута "сините" направиха добра атака, завършена от Насиру с удар в гредата. 120 секунди по-късно Живко Атанасов намери мрежата с глава, след центриране на Патрик-Габриел Галчев, но главният съдия видя нарушение на защитника и отмени гола.

До края Левски имаше още няколко положения за гол, а в 90-ата минута Боби Цонев изравни от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Насиру.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!