Левски зарадва феновете си с убедителен успех

OFFNews 29 август 2020 в 22:16 2350 0

Отборът на Левски постигна първия си успех през новия сезон и зарадва многобройните си фенове. В двубой от четвъртия кръг на Първа лига столичани се наложиха с разгромното 4:0 при гостуването си срещу новака в Монтана.

В 28-ата минута Станислав Иванов направи пробив в наказателното поле и подаде към Стайн Спиерингс, който даде аванс за Левски.

Три минути преди почивката Паулиньо с левия крак реализира второто попадение във вратата на монтанци.

Превъзходството на отбора от София продължи и след почивката, когато се стигна до нови два гола във вратата на домакините.

В 47-ата минута холандецът Спиерингс реализира второто си попадение в двубоя след грешка в отбраната на Монтана.
Точно 20 минути след това Ивайло Найденов също се разписа в полза на Левски.

Поражението е първо за домакините през кампанията. Монтана е с 5 точки на седмото място, докато "сините" са с 4 точки на деветата позиция в efbet Лигата.

"Момчетата се влагат много в тренировките, много се трудят. Тази победа беше нужна, за да се възнагради труда им. Дойде в точното време. Има прекъсване и ще можем да се организираме, за да може да дойдат новите футболисти.

Много съм доволен. Поздравявам всички с победата и най-после и ние да се усмихнем. Надявам се да няма повече напускащи - бяха 15 в последно време. Момчето, което видяхте тук, много бързо се вписа в колектива.

Ще изиграем една контролна среща по време на паузата в шампионата и ще се реши кой ще остане", коментира треньорът на Левски Георги Тодоров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови