Втора жена обвини рапъра R Kelly в сексуален тормоз

OFFNews 25 октомври 2017 в 12:50 3231 0

Снимка Instagram

Още една жена разказа, че е била тормозена сексуално от рапъра R Kelly. Пред списание „Rolling Stone” диджейката Кити Джоунс твърди, че е била насилвана и държана гладна по време на двугодишната ѝ връзка с Кели.

Обвинението идва три месеца, след като разследване на друга медия обвини рапъра в тормоз на много млади жени. Според BuzzFeed Кели е държал момичетата насила в апартамента си заради зловещ сексуален култ и ги принуждавал да участват в оргии, правел е видеозаписи без тяхно съгласие и т.н. 

Преди връзката си с рапъра Джоунс била обсебена от него и го идеализирала.

„Той беше красив и могъщ мъж. Завладяваше всички, щом влезеше в стаята“, обясни тя.

Певицата поддържала само професионални отношения с Кели до негов концерт в Денвър през 2011 година. След като станали интимни, Кели започнал да ѝ обяснява, че трябва да тренира уменията си, за да се научи как да бъде с него.

„Толкова бях толкова увлечена по него, че си казах „Може би просто има странности“, разказва Джоунс.

През ноември 2011 г. диджейката се преместила в дома на Кели. Тогава той започнал да контролира всичко, включително гардероба ѝ и контакта ѝ с външния свят.

През юли тази година рапърът бе обвинен в насилствено задържане на млади и непълнолетни момичета в дома си. Музикантът е арестуван два пъти от 1996 година насам. Първия път заради твърденията, че е имал сексуален контакт с непълнолетно момиче, но е бил пуснат без повдигнати обвинения, а втория заради запис на сексуален акт с 14-годишно момиче.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови