Viasat Explore разказва за дървесните хора (видео)

OFFNews 12 юли 2018 в 00:54 3276 0

Снимка Viasat Explore

Скрита в гъстите гори в северозападните американски щати, група мъже търси истинската свобода - живот по върховете на дърветата, напълно изолиран от съвременния свят.

За тези хора техният избор е сбъдната мечта - живот, в който те налагат правилата, вместо да се събразяват с офисното ежедневие и условията на градския живот. Всеки от тях има собствени причини да избере този начин на живот, но той не е лесен.

За тях разказва поредицата "Дървесните хора" на Viasat Explore. Тя проследява историите на Майк, Стив, Итън, Аза и Джей, докото изграждат своите домове в гората и подготвят най-важните неща за живота извън електрическата мрежа, за лов, фураж, бартер. Те правят всичко необходимо, за да оцелеят на това невероятно място.

"Дървесните хора" можете да гледате всеки четвъртък от 22:45.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови