Том Круз към екипа си за COVID мерките: Ако не можете да проявите разум, сте уволнени

OFFNews 16 декември 2020 в 11:40 4044 0

Том Круз е дал воля на гнева си заради очевидно неспазване на протоколите за безопасност по време на пандемията от страна на екипа на снимачната площадка на филма „Мисията невъзможна 7“ в Лондон. Холивудският актьор дори е заплашил с уволнение членовете на екипа, ако продължават да нарушават правилата, предаде Ройтерс, позовавайки на публикация във в. „Сън“.

В аудиозапис, с който разполага британският таблоид, се чува как Круз - продуцент на филма, крещи на екипа, използвайки на моменти нецензурни думи, заради неспазването на социална дистанция и други правила, позволяващи заснемането на продукции по време на коронавирусната пандемия.

Близък до продукцията източник твърди, че записът е автентичен. Представители на Том Круз не са отговорили на молбите за коментар.

„Всяка вечер водя телефонни разговори с ш****и студиа, застрахователни компании, продуценти, тъй като те ни наблюдават и ни използват, за да правим техните филми. Разбирате ли отговорността, която имате? Нека ви разясня нещо. Ако не можете да проявите разум, а аз не мога да се справя с логиката ви, сте уволнени“, казал Круз в гневното си обръщение към екипа.

Холивудският актьор отбелязал също, че изпадналата в затруднено положение филмова индустрия разчита на продукции като „Мисията невъзможна“, за да продължи напред.

В. „Сън“ не уточнява кога е направен записът, но отбелязва, че кинодейците са пристигнали в Лондон в началото на декември.

Седмият филм от поредицата „Мисията невъзможна“ беше една от първите продукции, спрени заради коронавируса още през февруари, когато снимките бяха във Венеция, Италия. Снимачният процес беше подновен през септември.

Филмът „Мисията невъзможна 7“ трябва да излезе на екран през ноември 2021 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови