Спейси пак влезе в ролята на Франк Ъндърууд и отрече да е посягал на 18-годишно момче (видео)

OFFNews 25 декември 2018 в 12:35 5480 0

Актьорът Кевин Спейси, който на 7 януари ще бъде изправен на съд по обвинение за сексуално посегателство срещу 18-годишен младеж, разпространи видео монолог, в който отрича всякаква вина.

„Не би повярвал в най-лошото без доказателства, нали? Не би прибързвал със заключенията без факти”, казва той с акцента и маниера на героя си от „Къща от карти” Франк Ъндърууд.

Обявява се за жертва на "импийчмънт без съд" и обещава, че скоро "ще знаете пълната истина".

Етюдът продължава 3 минути, озаглавен е „Нека бъда искрен” и беше качен в социалните мрежи. Това е първият публичен коментар на Спейси след избухването на секс скандала с него преди повече от година. Няколко души го обвиняват в тормоз, като в някои случаи става дума за инциденти от 80-те години на миналия век, припомня бТВ.

След скандала актьорът претърпя истински кариерен крах. Героят му в „Къща от карти” беше убит преди началото на новия сезон, а пълнометражен филм с негово участие беше заснет наново. Имаше и зрителски бойкот на продукциите, в които Спейси се е снимал.

„Разбира се, някои повярваха на всичко. Те просто чакат със затаен дъх да ме чуят как признавам всичко. Ще кажат, че не съм проявил уважение, че не съм играл по правилата… Сякаш съм играл някога по нечии правила. Никога не съм. И ти харесваше”, обръща се директно към зрителя Ъндърууд. Или Спейси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Политолог: Китай източва ресурсите на Русия, има икономически интерес от войната