'Семейство Симпсън' предрече и покупката на 21st Century Fox от Dinsey

OFFNews 17 декември 2017 в 11:28 22972 2

Създателите на анимационния сериал "Семейство Симпсън" са предрекли, че 21st Century Fox ще бъде собственост на Disney, както и стана официално тази седмица

В епизод от преди 20 години се показва студиото на Fox, а под надписа на табелата пише, че компанията е част от "Walt Disney Co".

Това не се случва за пръв път, като създателят на сериала Мат Грьонинг неведнъж е имал точни попадения. Ето някои от тях:

Доналд Тръмп като президент на САЩ

През 2000 г. шоуто пуска епизод, озаглавен „Барт в бъдещето“, в който малката сестра на Барт и Лиса става президент на Щатите и поема мандата си от тогавашния президент Доналд Тръмп. Ако това не ви е впечатлило достатъчно, художествения състав рисува сцена, в която милионерът слиза по ескалатор в търговски център, махайки на хората. Същата тази сцена е заснета през 2015-та година, като тя е абсолютно копие на тази от „Семейство Симпсън“.

Лейди Гага пее на финала на Super Bowl

Певицата направи невероятно шоу по време на полувремето на финала на Super Bowl през 2017 година. По време на изпълнението си, Гага „летеше“ из сцената, вързана с въже. През 2012 година, рисуваната версия на изпълнителката на Poker Face лети из сцената на Спрингфилд, също вързана на въже.

Смарт часовниците


Преди Apple да създадат така модерните смарт часовници, които днес имат функциите на мобилен телефон, „Семейство Симпсън“ вече използват такива и то през далечната 1995 година.

Нападението на дива котка над Зигфрид Фишбахер и Рой Хорн



През 1993 година, сценаристите на сериала се шегуват със Зигфрид Фишбахер и Рой Хорн, известни изпълнители от Вегас, които работят с диви котки. В конкретната серия изпълнителите Гюнтер и Ернест, копия на истинските певци, са нападнати от тигър, защото е ядосан, че е бил откъснат от естествената си среда. През 2003 година Хорн претърпя тежка травма, след като тигър го атакува по време на шоу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

2

SC

17.12 2017 в 19:41

Създателите на „Семейство Симпсън“ са илюминати и определят какво ще се случи със света. Знаели са предварително. Няма друго обяснение.

8026

1

Rado80

17.12 2017 в 19:11

Aplle не създават умните часовници. Само малка корекция. Иначе статиятата е добра. :)