Семейни войни: Ален Делон ще подаде жалба срещу сина си Антони

OFFNews 04 януари 2024 в 19:34 5626 0

Делон

Снимка Интернет

Ален Делон

Френският актьор Ален Делон, "изключително шокиран от медийните разкрития, организирани от сина му Антони", ще подаде жалба срещу него, като осъжда и коментарите, целящи да "навредят" на него и на дъщеря му Анушка.

За решението на звездата съобщи адвокатът Кристоф Айела в изявление, изпратено до АФП и цитирано от БТА.

В интервю за списание "Пари мач" Антони Делон казва, че баща му е "безпомощен" и твърди, че е сезирал за поведението на Анушка полицията, но без да подава жалба.

Антони обвинява сестра си, че не го е уведомила, че актьорът, който сега е на 88 години и получи тежък инсулт през юли 2019 г., не е издържал "пет когнитивни теста" между 2019 и 2022 г.

"Кой баща би могъл да се примири с това?", реагира звездата на френското кино, цитиран в прессъобщението, разпространено от адвоката му.

Според адвоката Ален Делон "не може да понася агресивността на сина си Антони" и "още по-шокиращо", "твърди, че е изкарал последната си Коледа".

Според адвоката актьорът от "Гепардът" и "Басейнът" "също така ми каза, че за разлика от Анушка, синът му Антони никога (...) не се е интересувал истински от него и дори днес го вижда много малко". Ален Делон бил на мнение, че Антони отново се е възползвал от името му, за да получи публичност.

"Оставете ме на мира, оставете дъщеря ми на мира", добавя Кристоф Айела от името на актьора.

Ален Делон "ме помоли да подам жалба, първоначално за клевета. А също и да проуча необходимите процедури, за да бъдат прекратени заплахите срещу него и дъщеря му", допълва адвокатът в изявлението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки