Разтърсващи събития ден преди финала на 'Откраднат живот'

ОFFNews 06 декември 2018 в 16:20 6615 0

Разтърсващ момент за Ина и Борис ще последва в новия епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA.

В навечерието на финала на шести сезон зрителите ще научат не само съдбата на младото семейство, но и бъдещето на МБАЛ „Св. Кирил“.

Доцент Банков ще въвлече Христо Карагьозов в секретна мисия, която да разобличи Чакъров. Междувременно доктор Хинова ще получи неочаквана медицинска диагноза, която ще обясни и някои от провокативните ѝ действия.

Развръзките в много от ключовите истории на героите ще станат ясни на самия финал на шести сезон на най-успешния български медицински сериал, който зрителите ще видят утре вечер от 20.00ч. в ефира на NOVA. Христо Карагьозов ще получи признанието и поканата да бъде част от лекарския екип. Междувременно доктор Огнянова и доцент Банков ще проведат един от най-искрените разговори помежду си, за да дадат отговор на недоизказани въпроси.

Дългоочакваният финал на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще бъде споделено преживяване за актьори и фенове по време на специалната прожекция на голям екран в Cinema City, Paradise Center в петък вечер. Актьорският състав и почитателите ще обсъдят най-вълнуващите моменти от създаването на хитовата продукция и развръзките, които по традиция ще видим в последните минути на епизода

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови