Полицията не намери нищо подозрително в смъртта на Долорес от The Cranberries

OFFNews 17 януари 2018 в 13:15 28940 0

След като в понеделник ирландската певица Долорес О'Риърдън от The Cranberries бе намерена мъртва в хотела си в Лондон, от полицията обясниха, че не са открили нищо подозрително въпреки първоначалните съмнения, съобщи "Гардиан".

Ирландската певица бе в Лондон, за да запише кавър на хита на групата си - Zombie - заедно с американската рок група Bad Wolves.

„Полицията в Уестминстър определи случая като „внезапна смърт“. Служителите на реда са били повикани в понеделник, 15 януари, в 9:05 часа в хотел в Парк Лейн. Малко по-късно 46-годишна жена беше обявена за мъртва. Смъртта ѝ не се разглежда като подозрителна. Доклад по случая ще бъде съставен от съдебен лекар“, заяви говорителка на полицията.

„Искаме да изразим нашите съболезнования към семейството на починалата и да им кажем, че ще им осигурим нужното спокойствие, за да не бъдат притеснявани от медии и фенове“, добави още говорителката.

О'Риърдън започна своята кариера с групата си The Cranberries в началото на 90-те години с първата си песен Linger. През 2003 групата се разпадна и певицата започна соло кариера. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови