Почина Антъни Чиконе - по-големият брат на Мадона

OFFNews 27 февруари 2023 в 10:29 5441 0

Мадона

Снимка Isabel Infantes/PA

Мадона

По-големият брат на Мадона - Антъни Чиконе - почина на 66-годишна възраст, съобщи Би Би Си, като се позова на семейството му.

Чиконе е един от седемте братя и сестри на попзвездата.

Той се е борил с алкохолизма и според сведенията дълги години е бил бездомник, като в един момент е живял под мост, допълва Би Би Си.

Неговият зет Джо Хенри съобщи новината в Инстаграм, като написа, че Антъни Чиконе е "напуснал този земен план", и пусна негова стара черно-бяла снимка.

"Познавам го от 15-годишен, през пролетта на живота ни в Мичиган, толкова много години вече си отидоха", пише певецът и автор на песни Хенри, който е женен за сестрата на Мадона - Мелани Чиконе.

Причината за смъртта на Антъни не се съобщава.

Мадона не е коментирала публично кончината на Чиконе, но попзвездата е реагирала на публикацията на Джо Хенри в Инстаграм, която съобщава трагичната вест.

Мадона израства в град Детройт, щата Мичиган, заедно с Антъни и другите си братя и сестри. Тя заминава за Ню Йорк през 1978 г., за да продължи музикалната си кариера, а брат ѝ остава в Мичиган.

Децата губят майка си от рак на гърдата през 1963 г., когато са още малки.

Хенри пише в своя публикация в Instagram, че Чиконе е била "сложен характер".

Той се отчуждава от семейството си и ги обвинява, че не ги е грижа за него.

"Аз съм нула в техните очи - нечовек. Аз съм срам", казва той пред Daily Mail през 2011 г.

"Ако ме намерят измръзнал до смърт, семейството ми вероятно няма да разбере или да се загрижи в продължение на шест месеца."

По-късно, през 2017 г., беше съобщено, че е завършил рехабилитационна програма и отново поддържа връзка със семейството си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови