Първото меме от администрацията Байдън: Бърни Сандърс и ръкавиците (снимки)

Ивайла Сопотенска 22 януари 2021 в 14:34 8983 0

Снимка vancityreynolds/ Instagram

Сенаторът ветеран Бърни Сандърс стана една от сензациите на церемонията по встъпването в длъжност на 46-тия президент на САЩ Джо Байдън.

Мрежата бързо се изпълни с коментари за големите му топли ръкавици и по-ежедневното му облекло. Самите ръкавици са му подарени от учител от Вермонт преди две години. Те, заедно с небрежната поза с кръстосани ръце в студения ден, превърнаха Бърни Сандърс в първото меме от администрацията на Байдън. Сенаторът бързо беше поставен в колажи с всевъзможни сюжети, включително и от някои звезди като Райън Рейнолдс (заглавна снимка).

Какви колажи с Бърни Сандърс на научна тематика създадоха шегаджиите, можете да видите тук

Потребителите на социалните мрежи не пропуснаха да коментират и други от звездите на събитието. Впечатляващата рокля на Лейди Гага, която изпя химна на церемонията, в комбинация с голямата златна брошка с формата на гълъб, напомни на някои на сойката и откриването на игрите от поредицата Игрите на глада.

Том Ханкс публикува свой запис, в който заяви, че след тревожни години тази церемония е показала какво представлява американсият идеал. За разлика от топло облечения Бърни Сандърс, Ханкс беше само по сако. Конгресменът Раджа Кришнаморти се пошегува, че би било по-добре, ако е имал и палто.

След многото остроумни отговори, включително, че като носител на два Оскара, два Златни глобуса и седем награди Еми, Корабокрушенецът няма нужда от палто, прессекретарят на Хилари Клинтън, Брайън Фалън обобщи:

"Ден първи от управлението на Байдън и най-близкото до противоречия в Twitter е учтивото желание на хората Том Ханкс да си сложи палто."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!