Андрей победи в третия сезон на 'Игри на волята'

OFFNews 04 декември 2021 в 16:42 8478 0

Снимка Нова тв

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“. Симеон и Паулина заемат второ и трето място след финалната битка в петък вечер.

Андрей завоюва първото място и стана носител на голямата награда от 100 000 лв., след като в продължение на три месеца 24 участници се изправиха пред изпитания за тялото и духа на едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа. Във финалната битка трима воини – Паулина, Симеон и Андрей. Победителят успя да премине през финалната игра със забележителна бързина и ловкост.

„Тази победа е много ценна. За разлика от спортовете, в които аз се състезавам, тук излизам всеки ден на Арената без да знам какво ме очаква. Победата значи много за мен. Благодаря на всички съперници, които ме направиха по-добър. Благодаря на водещите и на целия екип. Ще инвестирам цялата награда в детето си и в нейното бъдеще“, бяха първите думи на Андрей след победата.

Снимка: Нова тв

Във финалната битка Андрей се изправи срещу най-големия си съперник Симеон и срещу първата жена, стигала до финал в „Игри на волята: България“ – Паулина. Десет секунди не достигнаха на дамата, за да продължи във втория етап на играта, което й донесе почетната трета позиция. „Тръгвам си оттук като една горда жена, която е успяла да стигне до големия финал. Много съм щастлива“, сподели Паулина.

Резултатът в битките между Андрей и Симеон до днес бе абсолютно равен и на последната битка на Арената стана ясно кой е по-добрият воин. Въпреки враждата им, след края на играта и двамата показаха взаимно уважение. „Ти беше по-добър от мен. Радвам се, че накрая си стискаме ръцете“, каза Симеон и поздрави големия победител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови