Оцеляване в събота по Viasat Explore

OFFNews 30 юни 2018 в 00:43 3257 0

Специален блок с поредни епизоди на „Най-трудното оцеляване Аляска“, „Ловът в Аляска“, „Големият див север“ и „Селекцията Великобритания“ с Ант Мидълтън и екипа му очакват зрителите на survival Saturdays (съботи, посветени на оцеляването) по телевизионния канал Viasat Explore

Началният час е 21:15.

Имате ли уменията, необходими, за да оцелеете? От смелите победи на издръжливостта в пустошта на Аляска, през обучаващите се за спецчастите, тласнати до предела на способностите си, до живота на хора, живеещи в затънтените покрайнини на цивилизацията - по Explore ще видите някои от най-екстремните поредици за оцеляването.

• „Най-трудното оцеляване Аляска“ показва захвърлени в пустошта на Аляска, разчитащи само на своята изобретателност, експерти по екстремно оцеляване. Те си проправят път през ледникови долини и планински върхове, сред хищници и опасен климат.
• „Ловът в Аляска“ ни пренася на о-в Кодиак в Аляска - дом на 13 000 жители и най-голямата и смъртоносна мечка в света - Кодиакската кафява мечка. Наблюдаваме местните ловци, докато преследват най-кръвожадния хищник на Америка.
• „Големият див север“  е риалити поредица, която проследява живота на траперите по границите на Аляска и Юкон.
• „Селекцията Великобритания“ разказва за елитна група от бивши войници от Силите за специални операции, която подлага 25 цивилни на необичайна серия от физически и психологически изпитания, взети от истинската процедура за прием.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови