Осем жени обвиниха Морган Фрийман в сексуален тормоз

OFFNews 25 май 2018 в 13:20 14061 2

Снимка БГНЕС

Морган Фрийман

Холивудската легенда Морган Фрийман е поредната звезда, обвинена в сексуален тормоз, разкри репортаж на Си Ен Ен. Става въпрос за неуместни коментари и нежелано докосване, станали на публични места, а не насаме.

Един от авторите на репортажа, Клоуи Мелас, обвинява носителя на Оскар в такива коментари по време на интервю. Той го направил пред свои колеги.

Сред оплакалите се е и жена, която през 2015 година работела на една снимачна площадка с Фрийман. Тогава тя била на двадесет и няколко, а актьорът коментирал фигурата ѝ и слагал ръката си на ханша ѝ. Колега му направил забележка да спре.

Останалите обвинения са сходни. Цитиран е например коментар, който актьорът направил пред 400 души по адрес на Лори Маккриъри, съосновател на неговата продуцентска компания Revelations Entertainment и президент на Американската гилдия на продуцентите: "Тя иска да я приемаме сериозно, но не можем да откъснем поглед от късите ѝ роклички."

"Всички, които ме познават или са работили с мен, знае, че не бих обидил никого умишлено и не бих го накарал да се чувства неудобно", коментира актьорът след мобвиненията. Той се извинява на всички засегнати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

2

SC

26.05 2018 в 00:28

Истерията на #миту-компаньонките не познава граници.

29585

1

Izalina

25.05 2018 в 23:57

Осем пъти "аман!"
(защото съм възпитана)
 
X

Да помогнем на украинските деца!