Осъдиха френско списание да изплати 100 000 евро на Кейт Мидълтън

OFFNews 06 септември 2017 в 14:49 19330 3

Снимка Instagram

Френското списание Closer бе задължено от съда да изплати обезщетение в размер от 103 000 евро на Кейт Мидълтън.

Причината са публикувани в изданието снимки на Кейт, на които тя е без горнище. Кадрите са заснети през септевмри 2012-а година, когато херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били на почивка в Прованс, Франция, съобщи Дейли мейл.

Сумата е една от най-големите отсъдени за обезщетение, но Кейт и принц Уилям очакваха много по-висока отплата – 1,2 милиона лири.

Редакторът на списание Closer Лорънс Пиеа и директорът на медийната група Mondadori Ърнест Маурия са осъдени да изплатят глобата от 45 000 евро за всеки от тях.

Адвокатът на печатното издание Пол-Алберт Йенс заяви, че е доволен от решението на съда, но заяви, че глобата е "преувеличена”.

"Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са доволни, че съдът отсъди в тяхна полза и въпросът вече е приключен. Този инцидент е сериозно нарушение на неприкосновеността на личния живот и е от съществено значение да се предприемат всички правни средства за защита. Принц Уилям и Кейт искаха да отбележат, че този вид неоправдано нахлуване не би трябвало да се случва", заяви говорител на дворецът в Кенсингтън.

Кралската двойка, която неотдавна обяви, че очаква третото си дете, ще дари обезщетението за благотворителност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12329

2

Шопа

07.09 2017 в 09:15

А ти си виждал истинска херцогиня .....
къде , на сън ?
 
X

Да помогнем на украинските деца!