Обвиниха Бионсе, че се избелва, майка ѝ я защити от ''тъжните хейтъри''

Фенове на певицата я разкритикуваха, че "изглежда твърде бяла" на премиерата на филма "Ренесанс"

OFFNews 29 ноември 2023 в 15:15 8347 1

Тина и Бионсе Ноулс
Тина и Бионсе Ноулс

Майката на Бионсе разкритикува критиците на дъщеря си, след като я обвиниха, че е изсветлила кожата си за премиерата на документалния си филм "Ренесанс", предаде Би Би Си.

В събота на премиерата на филма певицата дефилира с платинено руса коса и сребриста рокля. В социалните мрежи последваха критики, че Бионсе е променила външния си вид и "изглежда твърде бяла".

Майка ѝ Тина Ноулс я защити с дълга публикация в Инстаграм и определи коментарите за цвета на кожата на дъщеря си като расистки. Тя обяви критиците на Бионсе за "глупави, невежи и мразещи себе си".

Тина Ноулс обръща внимание, че дизайнът и кинематографията на целия филм "Ренесанс" е сребърен. Тя публикува текста си заедно с видеомонтаж на Бионсе, озвучен от песента ѝ Brown Skin Girl, която звездата издаде през 2019 г.

Ето как в документалния си филм Бионсе коментира песента си:

"Защо правя музика? За да знам, че когато виждам бащи, които пеят Brown Skin Girl на дъщерите си, че моята дъщеря може да има същите възможности и да се чувства уверена и че не е нужно да сваля плитките си, а може да си разресва афро и да блести в кафявата си кожа..."

"Ренесанс" е филм за световното турне на Бионсе. Той тръгва по кината в САЩ от 1 декември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

1

edin slep

29.11 2023 в 15:26

Онзи ден пак имаше клип от американски град, където само черни и кафяви си пазаруваха със 100% намаление през дупка във витрината. Слагат качулка и връзват кърпа и влизат вътре и изнасят каквото могат.

И аз да бях успешен, аз също бих се поизбелил за да не ме бъркат с пласьори на наркотици и всякаква гад.

Нашите циганки също се избелват.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки