Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Новият български сериал 'Дяволското гърло' е заснет изцяло в Родопите

OFFNews 02 октомври 2017 в 10:55 13522 1

Снимка Нова тв

Теодора Духовникова и Владимир Карамазов

Завършиха снимките на най-новия български сериал „Дяволското гърло“ в Смолян. Поредицата ще бъде излъчвана по NOVA и е първата, заснета почти изцяло извън София. Екипът е работил при температури от 7 градуса и са обиколили планински върхове, горите край Пампорово, Смолянските езера, Триградското ждрело, пещерата „Дяволското гърло“.

Продукцията включва Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова, в главните роли ще видим Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, като в екипа участват и актьори от Смолянския театър.

„Магията на Родопите и силата на българската природа, история и култура са изключително въздействащи за актьорите и целия ни екип. Локацията на сериала е от голямо значение за историята и за драматургичната основа на концепцията. Планината не е просто място, където ще бъдат заснети филмовите сцени, тя представлява пълнокръвен “персонаж”, който участва в цялостното действие и играе важна роля в съдържанието на филма. Качествената картина, силното актьорско присъствие и сюжетът ще завладеят публиката с появата си в ефир”, споделя продуцентът Евтим Милошев.

Екипът на поредицата очаква тя да бъде сред най-добрите в родния ефир и има амбициите да стъпи на международния пазар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!