Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Най-големите издънки в социалните мрежи за 2017 (снимки)

OFFNews 28 декември 2017 в 17:01 18141 0

Снимка Instagram

Известните личности няма как да избягат от медийното внимание ден и нощ. Папараците само чакат да засекат "жертвите си" без грим, пияни или в друг неудобен момент и превръщат живота им в ад. Но понякога, и то доста често, се случва самите звезди да станат за смях без чужда подкрепа.

Ето и някои от най-запомнящите се издънки в Холивуд от отминаващата си година:

4. Криси Тийгън

Тийгън влезе в полезрението на жълтите медии, след като в Интернет излезе нейна снимка от финала на Super Bowl, на която се вижда част от гърдите й. Скандалът беше бързо потушен, след като асистентката на Тийгън я уведомила за издънката. Актрисата се извини публично и обясни, че се е провалила пред близките и семейството си.

3. Серена Уилямс

Ракета номер 1 в женската ранглиста публикува без да иска снимка на бременното си коремче по-рано, отколкото искаше да сподели. Уилямс пусна снимка в социалната мрежа Snapchat и написа през екрана седмицата, в която е. След издънката, тя обясни, че е натиснала грешното копче и снимката се е публикувала сама. 

2. Боу Уоу

Рапърът публикува снимка на частен самолет и скъпи коли със заглавието, че ще пътува до Ню Йорк. Няколко часа по-късно потребител на социалната мрежа пусна снимка, на която се вижда как Боу Уоу се вози в пътническа класа до Ню Йорк. Рапърът стана за смях, но отказа да потвърди информацията.

1. Ким Кардашиян

Риалити звездата е известна със скандалите. Тази година има 3 сериозни издънки, които самата тя публикува в Интернет пространството, кои й печелят титлата "Царица на скандала":

1.1. Свещта с лика на Ким Кардашиян върху лицето на Исус Христос. Госпожа Кардашиян - Уест предизвика невероятна буря от негативни коментари, тъй като последовалите й в социалните мрежи сметнаха действията й за непристойни и нахални.

1.2. Снимката на Ким след терористичния акт на концерта на Ариана Гранде в Манчестър. На снимката се вижда Ким, заедно със сестра си Кендъл и Гранде да се забавляват заедно. Коментарите бяха насочени върху това, че риалити звездата иска да набере още популярност на гърба на жертвите. 

1.3. Рекламната кампания на новата козметична колекция на KKW (Kim Kardashian West). На снимката Ким е с кожа, много по-тъмна от нейната. Звездата предизвика расистки скандал, а впоследствие се извини официално.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews