Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Мик Джагър пусна нова песен - Strange Game (видео)

Парчето ще бъде основна песен към предстоящия шпионски сериал Slow Horses с участието на Гари Олдман

OFFNews 04 април 2022 в 12:36 2973 0

Снимка GettyImages

Фронтменът на Rolling Stones Мик Джагър пусна нова песен - Strange Game. Парчето ще бъде основна песен към предстоящия шпионски сериал Slow Horses с участието на носителя на "Оскар" Гари Олдман.

Песента е направена съвместно с композитора Даниел Пембъртън.

Apple Original Series прави адаптация на романа на Мик Херон. В него се разказва за група агенти на МИ5, изгонени от главния офис на агенцията, за да работят в Slough House заедно с опозорения шпионин Джаксън Ламб, изигран от Гари Олдман.

„Това е странна, странна игра“, пее Джагър в припева на песента, която придава мистерия, подходяща за шпионската тематика на шоуто. "Такъв срам, срам, срам".

Джагър сподели пред списание Rolling Stone, че загадъчната, мрачна песен му е дошла по-лесно, отколкото е очаквал, тъй като той вече е прочел няколко от книгите от поредицата Slough House на Херон.

„В него има лека атмосфера на Кърт Уейл, но все пак е някак блус, без да е блус“, каза той за музиката на Пембъртън. „Това не е обичайното ми нещо; някак си е и не е.

Пембъртън също коментира работата си с Джагър като заяви: „Работата с Мик Джагър беше едно от най-вълнуващите сътрудничества в моята професионална кариера. Мисля, че успяхме да създадем невероятно уникална и оригинална музикална тема и нямам търпение останалата част от света да я чуе.”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови