Мелания най-накрая се усмихна - на погребението на Барбара Буш

OFFNews 22 април 2018 в 15:07 13889 1

Снимка Instagram

В събота първата дама Мелания Тръмп присъства на погребението на Барбара Буш в Хюстън, Тексас.

Погребенията обикновено са тържествени събития и са възможност за онези, които присъстват, да покажат уважение към починалия. Усмивките обикновено не са често срещани, но тази на Мелания определено беше на фокус.

Причината? Е, не можем да сме сигурни. Може би Обама току-що й е казал наистина забавен виц или Мелания е била завладяна от неговата харизма, или може би, защото съпругът ѝ не беше наоколо, пише indy100.

Откакто Доналд Тръмп стана президент на САЩ, в семейството му имаше много неудобни моменти и съдейки по Instagram профила на Мелания, тя често се радва на собствената си компания.

Отсъствието на президента Тръмп е любопитно, но не е първият път, в който действащ президент на САЩ не присъства на погребение на бивша първа дама.

Според пресцентъра на Белия дом Доналд Тръмп нямало да присъства на погребението заради Клинтън и от съображения за сигурност.

„За да избегнем смущения поради допълнителната охрана и от уважение към семейството на Буш и приятелите им, които посещават службата, президентът Тръмп няма да присъства“, гласи изявлението.

Само няколко часа след тази публикация Тръмп бе забелязан да играе голф, а после даде отрицателна оценка на списание „Ню Йорк Таймс“ в Twitter.

Независимо от това този ден явно е бил щастлив за Мелания. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови