Мария Бакалова озвучава руското куче космонавт в ''Пазителите на галактиката'' 3

OFFNews 25 юли 2022 в 15:15 8752 1

Мария Бакалова на конференцията на Comic Con

Снимка Getty Images

Мария Бакалова на конференцията на Comic Con

Българската актриса Мария Бакалова озвучава руското куче Козмо в третия и последен филм от поредицата "Пазителите на галактиката", обявиха официално от "Марвел" по време на тазгодишното издание на Comic Con в Сан Диего, Калифорния.

През юни стана ясно, че българската актриса ще участва в продукцията, режисирана от Джеймс Гън. Във филма Бакалова ще си партнира с холивудските актьори Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Брадли Купър и Силвестър Сталоун.

Премиерата на "Пазителите на галактиката" 3 ще бъде на 5 май 2023 г.

"Наистина срещнах семейство в лицето на екипа на "Пазителите на галактиката", прекарахме си страхотно и почувствах, че правя нещо смислено. Надявам се да харесате Козмо, защото тя ще донесе много любов и малко сила, надявам се", заяви Мария Бакалова и добави, че e едновременно развълнувана и притеснена за новата си роля.

В комиксите за пазителите на галактиката кучето Козмо има телепатични способности. То е изпратено в земната орбита като част от съветската космическа програма през 60-те години.

Мария Бакалова проби на сцената на световното кино, след като британският актьор и комик Саша Барон Коен я покани да играе ролята на дъщеря му във филма "Борат 2". За изпълнението си Бакалова получи добри отзиви и редица награди, включително и номинация за "Оскар" за поддържаща женска роля.

Тя не спечели наградата, но влезе в историята като първата българска актриса, номинирана от американската киноакадемия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови