Колажи на Кание Уест и Доналд Тръмп възпяха 'любовта им' (снимки)

OFFNews 09 май 2018 в 14:54 13254 0

След изказване на Кание Уест по време на интервю за TMZ миналата седмица, че Доналд Тръмп е „неговото момче“ и е страхотен президент, потребителите на интернет решиха нагледно да представят тяхната „любов“ чрез създаването на невероятни колажи.

Сред най-изобретателните са снимка за корица на списание, на която Кание е прегърнал нежно Тръмп, който е облечен в бяла рокля и колаж как рапърът сплита на плитки косата на бизнесмена.

Кание отдавна подкрепя президента и дори го възпя в негова песен.

В края на април рапърът заяви, че той и Тръмп са „драконова енергия“. В серия от публикации в социалната мрежа Twitter Уест описа подкрепата си към президента.

„Не е нужно да се съгласявате с Тръмп, но тълпата не може да ме накара да спра да го обичам“.

„И двамата сме драконови енергии, той е мой брат. Не съм съгласен с всичко, което хората правят, но това ни прави индивидуални личност, а ние имаме право на независимо мислене“.

Малко по-късно Уест публикува снимка на себе си с шапка от предизборната кампания на Тръмп с надпис „Нека направим Америка велика отново“, а после и снимка на шапка в близък план с подписа на президента.

От своя страна Тръмп отговори на публикациите с „Благодаря ти, Кание, много готино“.

Водещият на предаването Hot 97 radio show Ебро Дарден заяви, че по време на интервю с Уест той е заявил „Аз обичам Тръмп“.

В интервюто за TMZ рапърът успя да вбеси чернокожите жители на Щатите, след като заяви, че робството над афро-американците е било прекалено дълго и според него било въпрос на избор.

През 2016 година Уест преживя психически срив, заради който бе приет в психиатрия, а после му бяха изписани медикаменти за контрол над крайните му настроения. По време на интервюто рапърът заяви, че трябва да пие хапчета 3 пъти на ден, но той ги пие само 1-2 пъти седмично.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!