Кейти Пери: Аз съм жертва на социалните мрежи

OFFNews 19 януари 2018 в 14:12 28419 0

Снимка Instagram

Певицата Кейти Пери заяви, че се чувства жертва на социалните медии поради натиска на обществото да споделя всяко нейно действие в интернет пространството.

Певицата твърди, че Instagram и Twitter са доказателство за „упадъка на цивилизацията“.

Пери има над 68 милиона последователи в Instagram и над 108 милиона в Twitter, но каза, че съвсем скоро ще спре да документира целия си живот.

„Трудно ми е, защото предпочитам да не се интересувам от това и просто да живея живота си. Купуваме дрехи и продукти, позираме по определен начин или отиваме на някое събитие, само за да направим перфектната снимка, а това не е добре за нас като общество. Ако трябва да съм прекалено честна, мисля, че социалните мрежи са упадъкът на цивилизацията“, каза Пери.

Певицата насърчи феновете да не се интересуват толкова много от социалните мрежи и вместо това да започнат да живеят живота си.

33-годишната изпълнителка на Hey Hey Hey каза, че се опитва да намери равновесие относно това, което публикува онлайн, защото е точно толкова чувствителна към натиска, който ѝ се налага, колкото всички останали звезди.

Пери не е първата звезда с много последователи, която говори за тази трежест. Селена Гомес, Джъстин Бийбър и Ед Шийрън също говориха за сериозното напрежение, което задължителното присъствие в социалните мрежи внася в живота си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews