Как го прави Кейт Мидълтън? 7 часа от раждането до бляскавите снимки с бебето

OFFNews Последна промяна на 24 април 2018 в 10:40 24634 2

Как го прави Кейт Мидълтън?

Този въпрос си задават милиони жени и медиите по света, след като за трети път херцогинята се появи в повече от бляскава форма само няколко часа след като роди по естествен път. Експерти от целия свят се надпреварват да дадат обяснение на феномена "Кейт".

Мидълтън роди най-малкия си син в 11:01 ч британско време на 23 април, а в 18 ч вече позираше пред фоторепортерите - на токчета! - и изглеждаше зашеметяващо на път към дома си с най-младия член на кралската фамилия.

Ето част от обясненията на специалистите:

Накратко: става въпрос за комбинация от добро здраве, подходящ хранителен режим, раждане без усложнения и подкрепящи роднини, приятели и помощници.

Пред "Ю Ес Ей Тъдей" гинекологът д-р Шерил Рос, автор на популярна книга за женското здраве, казва, че лесните раждания на Кейт са може би компенсация за трудностите ѝ през бременността. Известно е, че тя страдаше от остра форма на гадене, заради която се наложи да бъде хоспитализирана и седмици наред не поемаше публични ангажименти.

Кейт несъмнено разчита и на личната си стилистка Наташа Арчър, която според сп. "Пийпъл" е била забелязана в болницата час преди изписването на бебето. Там е била ѝ личната ѝ фризьорка Аманда Кук Такър. Същата дама стана известна с това, че публикува с Инстаграм уредите и аксесоарите, с които поддържа безупречната коса на Мидълтън - те включваха 13 четки, 3 маши и преси за изправяне на коса и др.

Не е ясно дали от суеверие или по други съображения, но и на трите изписвания на своите деца кралската дама залага на един и същ дизайнер за роклята си - Penny Packham.

Всъщност бързото изписване на родилката и бебето не е необичайно за Великобритания. Според публикувано в "Гардиън" проучване майките в Обединеното кралство дори са на първо място по най-кратък престой в родилните отделения в сравнение в останалите развити страни. А при Кейт за това има и допълнителна причина - медийната шумотевица около нейното присъствие затруднява работата на болничното заведение. Разбира се, болницата не би си позволила да изтъкне този аргумент, но добрите кралски маниери включват съобразителност за комфорта на лекарите и останалите жени в отделението.

Сравнително краткото раждане също е предпоставка за бързо възстановяване. Кейт очевидно е от жените, при които процесът протича относително бързо.

Друг важен фактор е, че не е качила много килограми през бременността, посочва д-р Шерил Рос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови