Ицо Хазарта: Българското училище за много от родителите представлява нещо като детски клуб

OFFNews 19 декември 2020 в 16:03 10543 0

bTV

Единственото възможно в тая ситуация е онлайн обучението, коментира в интервю за предаването "Тази сутрин" на bTV рапърът Ицо Хазарта, който гостува в студиото навръх рождения си ден.

"Българското училище за много от родителите представлява нещо като детски клуб, в който те да могат безплатно да си оставят децата, за да може някой да им ги гледа. Току-виж може да научат нещо. За първите 2-3 месеца от учебната година има само 70 мъртви учители, така че ако се възстанови присъствената форма, има още живи учители. Има някакви сухи съчки, но това не е толкова важно. Важното е да бягаме от вируса", коментира иронично Хазарта, който е баща на две дъщери.

Попитан как му се е отразила годината на пандемията, той отговори: 

"Беше прекрасна година на всички нас. На такива като мен им беше забранено да упражняват своето занимание и аз съм много щастлив, защото вместо това такива като мен могат да са в големите търговски вериги, където всички да упражняваме така желаната заедност." 

"Седенето и яденето се отразяват еднакво на всеки. Имах време дори да прочета някакви книги. Знам, че не личи", каза още рапърът, чието истинско име е Христо Петров.

Той разказа, че наскоро е бил в Испания и се поинтересувал какви са мерките там за артистите и музикантите. Оказало се, че те получават 80% от декларирания си доход за предишната година. "Тук има военни кораби да се купуват и е идеалната година администрацията и полицията да си вдигнат заплатите", коментира той.

Разказа и как приятел грък му казал: "Нашият народ си избра за министър-председател сина на предишния министър-председател." А Хазарта му отговорил: "А нашият народ си избра за министър-председател бодигарда на бившия министър-председател. Мъдрото си е мъдро."

Рапърът потвърди, че очаква трето дете, но не издаде пола на бебето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови