Хороскоп 7-13.10: Близнаци и Лъвове следват шефски идеи, Везни и Козирози да си пазят силите

Антония Мечкова 07 октомври 2023 в 06:58 26950 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, потърпете за промени от събота до четвъртък. Овните може да не са най-доволни от изявата си в работата, пък и от оценки на шеф и клиенти, да не губят кураж. Шанс ще ви се открие от понеделник. Във вторник наблягате на работа, въпросът е да избегнете излишен риск, да помислите и за самоусъвършенстване. В сряда не се пилейте по купони, малко са приятелите, с които се учите или планирате общи дела. Уреждайте всичко точно, някои уж са в отпуск, а пък подхващат ремонти. В любовта търсите наистина своя човек.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Не обичате да оставате на заден план, но през уикенда е по-добре да се заемете със самостоятелни задачи, да анализирате резултатите в съвместни начинания. Дали не сте се поддали на лъжовен ентусиазъм, дали не сте пропилели време и сили?... Понеделник е уморителен за Телците, но до сряда в сътрудничество с колеги и познати те ще се справят с доста служебни и обществени задачи. В четвъртък прокарвайте идеите си с повече такт и гъвкавост, в петък търсете услуги, откриват ви се нови шансове за изява, а и за чудесна любовна връзка.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До вторник покажете подчертана предпазливост в работата и за лични неща, не е време да се хвърляте през глава в неясните ситуации. Е да, някои от тях може да обещават добри шансове, но Близнаците първо да се посъветват с влиятелни близки, да проучат задълбочено фактите. В сряда деловите трудности са доста, но ако действате стриктно в рамките на задълженията си, усилията ви ще бъдат оценени. В четвъртък обмислете нова стратегия за изява и печалби, а в петък не бъдете твърде критични към околни, нито им се месете, уж да им помагате.

РАК (21.06 – 21.07)
През периода нещата ще стават по-бавно, отколкото ви се ще. За Раците това е още един важен знак да действат внимателно, за да си гарантират нарастване на доходи в понеделник-четвъртък. Някои са мечтали за стремителна кариера и все още ще разчитат на услуги, срещи с приятели, изясняване на ситуации и шансове за служебно израстване. Ако искате да се забавлявате по купони, има покани, там уговаряте смяна на работа, адрес. Ако обаче бързате с обвързване в личен план, поизчакайте, петък носи редица трудности, обсъдете ги с близки.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика