Хороскоп 4-10.03: Водолеи и Деви пълни с енергия, Стрелци и Везни подхващат амбициозни идеи

Антония Мечкова 04 март 2023 в 07:02 20823 0

Снимка

ОВЕН (21.03 – 19.04)
На Тодоровден поканите за купон са куп, преценете какво време ще отделите за празнуването, какво за делата си. Още понеделник ще покаже на Овните, в работата пречките не са малко, целите им са амбициозни. Във вторник кипите от сила, предлагайте идеи с такт. Бъдете упорити, сигурно е добре да усвоите и нови умения, да поразширите знанията си. Промяната в деловата сфера ще ви зарадва в четвъртък, а в петък овладейте нетърпението си. Някои са готови за любовни авантюри, но да помислят дали щастието им не се крие в друг избор.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът не е най-лек, до петък е вероятно да не говорите с околните за ядове, пък и за радости. Телците не са в силна служебна позиция, да напредват бавно и след повече обмисляне на начинанията. В понеделник трудностите са доста, във вторник не очаквайте помощ от приятели и рода, а анализирайте фактите, май трябва да се обедините в екип с другиго. На Младенци хората се готвят да срещат пролетта, а вие няма да сте във форма за празнуване. Поне сте сигурни в подкрепата на обичаните и знаете към какво следва на насочите енергията си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас 7-дневието е под знака на завидна енергичност. През уикенда даже ще поемате повече неща, отколкото можете да свършите. Близнаците да владеят амбициите си, в понеделник да бъдат пестеливи, а във вторник по-тактични с колеги, познати. Идеите ви са добри, но на околните е нужно време, та да ги приемат като свои. В сряда пък ще откриете, че куп неща не са били изяснени докрай, за други следва да сте по-търпеливи. С отстъпки ще привлечете помощ и ще реализирате целите си. В любовта дамите да не налагат мнение, желания.

РАК (21.06 – 21.07)
Ведро 7-дневие, но ще следвате не свои, а чужди идеи и планове. Е, влюбените Раци с радост ще изпълнят и капризи на избраника си, да глезят обичаните за тях е удоволствие през уикенда. Понеделник идва с куп задачи за довършване, не бъдете припрени. Във вторник-сряда ви търсят за помощ, винаги ще сте на линия, а ще откриете и нови шансове за изява и печалби. До петък изяснете и стриктно уреждайте дела и финанси, даже да действате съвсем самостоятелно - познати и непознати ще ви искат подкрепа, и тя трябва да се канализира някак.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков