Хороскоп 4-10.02: Везни ще се предпазят от интриги, Деви да не се карат вкъщи. Шанс за печалба за Овни

Антония Мечкова 04 февруари 2023 в 07:09 7826 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, а като добавим и многото именяци, които заслужават внимание... През уикенда Овните май тръгват на път, по гости, да търсят нова информация. Не прибързвайте, срещите с толкова хора ще ви разкриват разни шансове за изява и печалби. В понеделник може да решите, че е по-лесно да се върнете към старите си идеи. С повече търпение и спокойствие ще направите верния избор – във вторник зависите от шефове, в сряда ви трябва помощ, ала в следващите дни напасвате доста добри тандеми. Само не се претоварвайте.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е динамичен, а от вторник до петък трябва да посрещате пречки със самообладание и да ги анализирате. За доста Телци уикендът е изнервящ, да си спестят споровете с близките, няма да решат проблеми с разпра. В понеделник разчитайте на сътрудници, делата ви уморяват. Сега съвсем случайни срещи с приятели и съмишленици ще ви върнат куража, дано уреждате по-стриктно административни и финансови неща. Ако се чувствате неоценени или друго ви разочарова, просто подбирайте по-грижливо своя кръг, резултатът ще е добър.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Включвате се и в екипна работа, и в купони с голямо желание, но току-виж се окаже, че после нещата не тръгват по вкуса ви. През уикенда Близнаците ще заразяват с идеи околните, а дали те ще се включват в начинанията с нужната дисциплина? От понеделник ще стесните кръга си до истински съмишленици, ще подсказвате на близки хора да не прибързват за успехи и печалби. В сряда даже няма да говорите за новите си проекти. Споко, ще се намерят и шефове, които ще одобрят и подкрепят усилията ви. Занапред ще ви радват промени.

РАК (21.06 – 21.07)
Сега чакайте нови задачи, ще открият перспектива за кариера и приход. Група Раци не виждат такива възможности, склонни са да се връщат към стари идеи и проекти, може да имат финансови грижи. От понеделник иде разведряването – начинанията ви харесват на шефове и подчинени, във вторник ще упорствате много в работата. В сряда ще се наложи да помагате и на другите да изпълнят добре общите ангажименти, но така създавате и укрепвате тандеми, нерядко и цели екипи. От четвъртък успокойте темпото, усилията ви гарантират печалби.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови