Хороскоп 30.12.23 г. - 05.01.24 г.: Лъвове и Риби по купони, Деви и Козирози печелят и от чужди идеи

Антония Мечкова 30 декември 2023 в 07:48 42419 0

хороскоп

Снимка pixabay

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Новогодишните празници предполагат да отделите повече време на приятели и обичани, навярно мнозина ще свият кръга пак само до домашните. Овните да се съобразяват с техните желания, не е време за флиртове и авантюри, макар че изкушения ги посрещат навсякъде. Още от Василовден се залавяте с плановете си за изява и доходи, следва да ги прецизирате. Търпеливо прокарвайте идеите си, а в сряда-четвъртък поглезете близки, помогнете на нуждаещи се. До петък избягвайте разни спорове, поводи ще туширате с общи развлечения, пътуване.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Съвсем до края на 2023 г. привличате съмишленици за нови идеи, събирате и близки на скромна маса. Телците имат нужда от почивка, в понеделник да си я позволят, споровете да отложат за по-нататък. До сряда ще се видите с колеги, приятели и потенциални партньори, не заставайте най-отпред на екипа, макар че сигурно ще поемете ангажименти да им помогнете в трудните дела. Е, не е лошо да се подготвите и за още някакви празнични срещи, до петък ще остава време и за това. Някои да използват шанса за укрепване на връзка с любимия.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Готови сте за новогодишен купон, пълни сте с идеи и енергия за веселби. Но и задачите на Близнаците са изпълнени, повод са да си потърсят по-влиятелни покровители и равностойни партньори за работата. На деня на св. Силвестър някак прибързвате, не е уместно на път или сред малко познати хора. В сряда пък не шумете за проекти, а се мъчете да помагате на другите да приключат поети задължения. Промени, които планирате отдавна, започват от четвъртък. Само че заради делата си не загърбвайте любовта, развоят там е истински дар.

РАК (21.06 – 21.07)
Празнични поводи за общуване бол, но не ви се ще да се пилеете с компании, от уикенда строго оглеждате всеки проблем. В 2024 г. Раците влизат с немалко хубави планове, но няма да ги споделят нашироко, във вторник-сряда трябва да потърсят подкрепа за промени, да укрепват сътрудничества и съюзи. Давате си ясна сметка за интригите в кръга си и за тежката работа, която предстои и в която не бива да ви се месят по нежелан начин. До петък ще разчистите редица неразбирателства с близки, има и хора, на чиято благосклонност ще се опрете.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика