Хороскоп 29.07-04.08: Козирози и Деви търсят услуги, Везни и Риби да внимават с бюджета си

Антония Мечкова 29 юли 2023 в 07:38 25276 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Краят на юли е уморителен, някои вече жадуват за отпуска. Овните да се пазят от спорове през уикенда, а понеделник може да им предложи нови и интересни изяви. Във вторник се нагърбвате с куп задачи, дали сте и обещания на близки, познати... Пестете пари и енергия, в сряда се очертават срещи, но не навсякъде е редно да говорите за нови идеи. Четвъртък ще ви върне към старите планове, а в петък ще укротите темпото, неслучайно сте си мислили за краткото бягство от компании и ангажименти. Свободните сърца може да открият и своя човек.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Седемдневието носи доста поводи за празнуване, до петък е редно да следите внимателно разходите си, а и да не пилеете много енергия в услуги на близки. От събота Телците се поставят в услуга на рода, познати, колеги, в понеделник вниманието им да е към домашните грижи. Във вторник си наложете по-строг режим, тонизирайте се, имате и лични задачи, не само обществени задължения. Първите дни на август са за създаване на нови партньорства и стартиране на нови проекти, а лидерството оставете на друг. Радостта на обичаните е и ваша.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През тези 7 дни намалете темпото в службата и у дома, а и се съобразявайте повече с желания на обичани. От събота Близнаците разчитат на нови шансове за изява и печалби, пречки ще има, разбира се, ала в редица случаи те и ще се оправят сякаш от само себе си. В понеделник предпочитате да останете извън екипи, във вторник-сряда си наложете режим, силите ви не са безкрайни. Ако трябва, обновете план, искайте помощ, сътрудници. В петък избягвайте спор с близки, ще се изостри доста, следва да се пазите от припряност, недоглеждане.

РАК (21.06 – 21.07)
Време за пътища, ремонти и други домашни грижи, общуване, пък и ровене из документи. Затова Раците да изясняват нещата от уикенда още, а в понеделник да действат самоотвержено по задачите си. Вторник е за анализите, не всички кандидати подхождат за ваши съюзници, в сряда трябва да уреждате стриктно деликатни финансови и делови въпроси, да напасвате общите планове. Чак в петък може да си дадете кратка почивка, дано не е поради допуснати грешки и усложнени връзки, щети. Бъдете тактични с близки, не ви трябват разправии...

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews