Хороскоп 29.06-05.07: Везни и Лъвове се съобразяват с влиятелни хора, Близнаци и Стрелци ловят шансове

Антония Мечкова 29 юни 2024 в 07:28 46025 0

хороскоп

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
С Петровден влизате в период за уважение на много именяци, внимавайте да не забравите някого. От понеделник Овните ще се нагърбят с куп задачи, за да впечатлят шефове и да спечелят подкрепа за начинания. Във вторник търсете услуги и от по-нископоставени, в сряда отношенията ще се заздравят и ще ви радват с добри резултати. Преди да тръгнете на път, разчистете забавените си дела и ще видите: честният, упорит труд ви води по-нагоре в службата. Лични неща може да ви огорчат, но изчакайте, а близките ще поправят грешките си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Петровден ви въвежда във ведър период, макар че в работата имате труднички задачи, а личните ви проблеми ще се решават с много търпение и дискретност до петък. В понеделник Телците да се държат по-настрана от големи компании и екипи, но пътища и срещи им обещават шансове за изява и постъпления. Във вторник ще следвате идеите на колеги и познати, а не сте си изяснили редица ситуации и не бива да играете хазартно, пък и ще ви искат помощ. Не пестете усилия и за друг, за да напредват общи дела и да се чувствате удовлетворени...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Благоприятен период за плановете ви, макар през уикенда да ви се струва, че всичко зависи от шеф. От началото на юли Близнаците да контролират своите амбиции, важното е да действат предпазливо в по-напрегнати ситуации, а и да прокарват идеите си по-гъвкаво пред колеги. В сряда домашните задачи са по-назад, влече ви към купони. Дано е с мярка, в четвъртък нещата ще вървят по-мъчно, искат повече взиране, изпипване, петък ви изправя и пред още пречки. Но пък откривате изненадващи делови шансове, някои срещат голямата любов.

РАК (21.06 – 21.07)
Приключвате юни и посрещате юли с трудности, предявявате и доста високи претенции в работа, към близките. Е, Раците ще получат шанс за подобряване на отношенията си даже да са били пред любовна раздяла. Във вторник-сряда не бързайте с бизнес начинания, не сте наясно с проблеми и за пропуските си ще вините друг. Обновете плана си за действие, за съюзите, четвъртък е доста уморителен и подсказва да търсите подкрепа, сътрудничество. Ще откриете и още помощници – едни са добри съветници, втори допълват смелите ви идеи.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови