Хороскоп 29.04 - 05.05: Овни, Телци, Лъвове да не винят друг за проблемите, Водолеи и Стрелци с много контакти

Антония Мечкова 29 април 2023 в 07:11 10913 0

Хороскоп

Снимка pixabay

Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Неясноти изпъстрят това 7-дневие, действайте внимателно и без много големи амбиции още от събота. В понеделник Овните имат куп задачи, но не бързат, а във вторник нека балансират партньорствата така, че да постигнат набелязани професионални цели. Сряда носи нови делови шансове, обаче вие не се пъчете толкова в екипа, тепърва има да уточнявате работа, приходи. В петък не сте в силна позиция, гледайте от хъс да не задълбочите грешки и спорове с околни. В личен план търсете компромиси без дългосрочни планове, нужен ви е съвет.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас периодът не е лек, от уикенда търсите все по-често компанията на рода, домашни, приятели. И да не помогнат с нещо конкретно, моралната подкрепа е важна за вас. През уикенда Телците ловят шансове, но още от деня на труда ще се разколебаят как да действат. Във вторник се справяте с куп свои финансови тревоги, до сряда се погрижете за хармонизиране на делови съюзи, ще са ви от полза в следващите дни. Някои се чувстват по-безсилни да се справят със свои проблеми, а не са, просто нека да се пазят да не засегнат нетактично околните.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда не бързайте с делови планове, вероятно близките ви имат нужда от внимание и сплотяване. В първите дни на май Близнаците по-припряно ще действат за приключване на изостанали неща, резултатът ги радва дори да им се пада най-черната работа. В сряда трябва да поемете и от задачите на колеги, партньори, познати, а и как иначе, като сте екип... С времето те ще се поучат от упорството и старанието ви, изпипвате всеки делови детайл, отворени сте към нови знания и пътища. Ако имате проблеми с обичаните, решавайте ги с разум.

РАК (21.06 – 21.07)
Периодът започва с тревоги за партньорства и доходи, чака ви немалко работа. В понеделник Раците да изяснят висящите въпроси и да си направят нов план. Във вторник май трябва да се огледате за други помощници, сред предишните има интриганти и използвачи. И да ви предлагат някаква лична изгода, това не е за вас. От сряда се заемате с по-трудни дела, макар че първоначално доста ще се притеснявате. Споко, до петък ще приключите с изостанали задачи и вече се задават нови, с искреност ще привлечете сътрудници. Интуицията не ви лъже.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови