Хороскоп 28.10-03.11: Телци, Лъвове, Везни не търпят неясноти, Козирози и Стрелци да избягват спорове

Антония Мечкова 28 октомври 2023 в 07:05 16734 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Спокойно 7-дневие, а околните току настояват да задействате бързо новите си планове, да ловите шансове. През уикенда Овните ще внушават и на колеги, и на близки да не напират за лесни успехи, в понеделник няма и да им споделят идеи за бъдещи изяви. Вторник показва, че трябва да разчитате само на себе си, а в сряда бавната, но по-предпазлива работа ще ви донесе добър резултат. Мнозина обаче не са в силна позиция, едва ли ще прокарат мнение в екипа. Преглътнете неразбирането, важно е, че изглаждате отношенията с обичаните.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Труден период, обаче вие можете да преборите спънките с предпазливост и търпение. Така че Телците да не се оставят на общите безгрижни настроения от уикенда, май се налага още в понеделник да установят дистанция даже с по-близки, колеги и познати. Задачите ви са много, пречките - доста, а ще научите и за интриги на партньори, приятели. В сряда тихо и кротко си действате по програмата, четвъртък носи по-добри шансове, ала не ги обсъждайте. В петък трябва да изясните нещата, а с каквото се заемете, правете го самостоятелно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сигурни сте, че усилията ви ще дадат плод и от уикенда се мъчите да укрепите делови и лични връзки. Все пак този понеделник Близнаците да преценяват по-точно задачите, с които се нагърбват, претоварване или ненавременни усилия не са уместни. Мнозина обаче ще упорстват по плановете си и в сряда може да усетят преумора, неразположение. Бързо ще мине, просто станете по-разумни. До петък предпазливостта ще ви спести ядове с финанси, но и други – ако се оставите на течението, дребни пропуски може да провалят важните начинания.

РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е по-динамичен и се амбицирате за значими делови промени. През уикенда Раците да уточняват кога и защо, как и на кого ще помогнат, вместо да действат стихийно. В понеделник бъдете по-гъвкави, трудностите са доста, а в края на октомври нещата са неясни, особено финансовите. Поемате куп задачи, май разчитате на покровителство и услуги, а трябва да анализирате издълбоко ситуацията. Тя ви носи изненади, ще ги използвате, в петък имате идеи, които гарантират на вас и екипа добри резултати, а и за лични неща ще остава време.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!