Хороскоп 27.05-02.06: Стрелци и Лъвове поемат много задачи, Деви, Везни и Козирози да не прекаляват на купони

Антония Мечкова 27 май 2023 в 07:40 6584 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Не е момент да подхващате амбициозни проекти, през следващите дни може да си дадете своеобразна пауза, заемайки се с рутинни неща вкъщи и в службата. От понеделник Овните ще полагат сериозни усилия за балансиране на делови партньорства, от вторник до петък възникват куп поводи за спорове, кавги. В края на май имате добри идеи, но ще се наложи да следвате планове на колеги, познати, близки. И то - честно, без да имитирате съгласие. За деня на детето изненадайте приятно обичани, от петък поемате по-трудни и сериозни задачи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично 7-дневие, а вие трябва да се съобразявате много с колеги, познати, близки. През уикенда Телците да не говорят за новите делови проекти, рано е. В понеделник ще упорствате сами по задачи, даже да ви е обещана помощ, ще се бави. Резултатите ви обаче са ОК и във вторник привличат съмишленици, от сряда до петък възникват сериозни трудности. Избягвайте спорове, макар че партньорите ви не са прецизни, а шефовете твърде критични. Не придиряйте на никого и не чакайте похвали, подкрепяйки околните когато и както можете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието ви кара да бързате за решаване на проблеми, припряност може да ви подведе през уикенда. Близнаците ще се справят със затрудненията, ако искат подкрепа от шефове. В понеделник показвате: познавате си работата до съвършенство, във вторник потискате конфликти с околните, за да изпълните изискванията на началствата, в сряда разчиствате и забавени дела. От началото на юни отделяте повече време за контакти, но не дразнете другите с голямата си амбиция, те са утрешните ви съюзници. В любовта не отлагайте изясняване.

РАК (21.06 – 21.07)
Напрегнат период, а от уикенда прибързвате, за да ви отличат. Понеделнишки Раците да не споделят нови идеи за изява и печалби, а да търсят шефове, които биха ги подкрепили. Във вторник ще актуализирате плана си за дейност, може да отложите някои изяви за по-дълго. В сряда привлечете още съюзници, току виж ги откриете на път, и непознати ще правите свои съмишленици до петък... От началото на юни бъдете бдителни с финанси и с интриганти, задачите ви са отговорни. Имате ли неразбирателства с любим, не чакайте да се оправят сами.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови