Хороскоп 27.01.-02.02.2024 г.: Овни и Деви действат сами, Везни и Скорпиони се изкачват в йерархията

Антония Мечкова 27 януари 2024 в 07:31 6014 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Дори да имате финансови проблеми, не позволявайте да влияят на качеството на вашата работа, от уикенда се очертават пречки, ала да не ви плашат. Рано е в понеделник Овните да споделят идеи и проекти, във вторник партньори и колеги ще се убедят: знаят как да се справят с трудности. Сряда носи изненади и притеснения, но ще получите ценен урок и други изгоди. На Трифоновден съсредоточеността ви в начинанията привлича симпатии, помощници и делови оферти, чевръсто ще обновите плана си. Някои печелят внимание, ухажват ги.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Неспокоен период, шансът ви не е постоянен и още от уикенда анализирайте какво спъва вашите съюзи. Понеделник идва с неясноти в работата, а задачите са куп, вторник ви изправя пред още трудности. Телците да не бързат да искат услуги, в сряда ще се опрат на близки и приятели, но и дискретно да проучват кой плете интрига зад гърба им. Предпазливостта в делата никак не е излишна, ако тръгвате на път – също. Даже да не оценят точно усилията ви, на Сретение Господне избягвайте разпри, има толкова мили жестове, които да си спомните.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието може да ви изненада с нежелани промени, на финала ще сте на плюс, ако не проявявате припряност. От уикенда Близнаците си дават сметка, че преживяват еднакво остро и своите, и несгоди на близки сега. В понеделник трудностите да не ви подлъжат да искате прибързани услуги, а във вторник - да забравяте получените уроци. След края на януари балансирате отношенията си с околните, но ще се чувствате преуморени, огорчени. Намалете темпото и претенциите си, можете да решите проблемите без чужди съвети, и то добре...

РАК (21.06 – 21.07)
Трудно 7-дневие, избягвайте разпри с близки, не са ви криви за напрежението от уикенда насетне. Едни Раци са готови да направят пауза и в понеделник, за да си спестят ядове с шефовете до вторник. Втори не щат и да чуят съвети да чакат по-подходящи моменти за реализация на плановете, в сряда ще изострят неразбирателствата и у дома. Не усложнявайте излишно сегашните служебни проблеми. В четвъртък-петък бъдете по-отзивчиви към тревоги на обичаните, помогнете, отдъхнете заедно, а стореното добро задължително ще ви се връща.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика