Хороскоп 26.08-01.09: Овни, Близнаци, Стрелци оптимисти, Раци, Везни и Риби с много задачи

Антония Мечкова 26 август 2023 в 06:37 41864 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През 7-дневието има пречки, но вие умело се справяте във всяко начинание. Овните действат уверено още от уикенда, в понеделник се връщат към стари проекти, вторник изисква упоритост. Е, в следващите дни трябва да изясните редица проблеми в работата и с партньори, но така съюзите ви ще укрепнат и ще бъдат къде по-продуктивни. Петък идва с нови шансове, вероятно е да ги използвате. Не прехвърляйте отговорности на по-неопитните и не приемайте ходатайствата. Някои уреждат семейното си положение, слушайки любовта си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
До края на август ще има на какво да се радвате в делата си, пък и хвърляте доста усилия в работата и подкрепяте околните още от събота. В понеделник Телците търсят помощ от рода и приятели, няма да дойде на мига. Във вторник извличате ценното от всяка идея и обединявате около нея колегите, познатите. Упорството ви в реализацията е завидно, шефовете ще оценят и уменията, и лидерските ви качества. На Симеоновден спазвайте режим, други ще се поучат от примера, не им го налагайте. Лични проблеми церете със съвет и... почивка.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е добър за деловите ви намерения и служебно израстване, мнозина ще се радват на приходи и разведряване на отношенията в кръга си. От този уикенд Близнаците да отделят повече време на близките, има за изясняване разни теми, после ще си съставят план за действие. В понеделник прокарвайте идеите си по-гъвкаво, във вторник укрепете партньорските връзки. В сряда шефът ще ви даде знак за благоразположението си, Следващите два дни са по-напрегнати, възникват пречки, но можете да се справите и да излезете на плюс.

РАК (21.06 – 21.07)
Спокоен период, ако не се месите в чужди работи и не позволявате да объркват вашите. От събота до четвъртък Раците имат доста финансови тревоги, с труд и пестеливост ще ги пропъдят. В понеделник не коментирайте проблемите си пред тоя и оня, във вторник с такт и отстъпки ще получите овреме подкрепа по трудните задачи, ала и вие се стягайте за упорита работа. Ако партньорствата ви са на принципна основа, както и помощта от близки, резултатите ще радват. Семейните господа да зачитат повече желанията на половинката си, а и децата.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews