Хороскоп 25-31.03: Везни и Риби затрупани със задачи, Раци и Стрелци с поръчки от шефове

Антония Мечкова 25 март 2023 в 07:00 35982 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Благовец ви подсеща да мислите за тясно сътрудничество с познати, приятели, рода, в трудни моменти на тях се опирате. До вторник Овните биха избрали да са независими, но обединенията им откриват нови шансове за изява и приходи, дават им безценни насоки при пречките. В сряда с такт и търпение укрепвайте съюзите, едни май не вярват в лидерските ви способности, други не са твърде предани на вашите проекти. В петък бъдете най-внимателни с финансите. Ако обичаните не са на ваш акъл сега, дайте им време да се убедят в правотата ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Динамично 7-дневие, затова от Благовец си дайте сметка кои въпроси има да изяснявате, какво още – да научите. В понеделник Телците да бъдат търпеливи дори усилията им в службата да не са напълно оценени. Във вторник отделете време и за домашните грижи, задачи бол. От сряда прокарвайте идеите за нови изяви с много такт и отстъпки, има обстоятелства, които ще ви спъват по пътя. Някои доста се уповават на покровителство от шефове, важно е, но на фона на свършеното. В любовта не е време за авантюри и бъдете по-самовзискателни...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда не гледате празници и трапези, а мислите за проблеми, които се очертават в работата. Близнаците ще използват всеки повод да влияят на рода, колеги, познати за преодоляване на пречките със знание и добра организация. В понеделник главното са път, анализ на информация, във вторник се връщате и към стари проекти. В сряда мнозина ще привлекат вниманието на шефовете, колеги приемат с радост лидерството им. В петък сте доволни от свършеното, но не бързайте да разкривате други свои идеи. Търсете помощ за лични неща.

РАК (21.06 – 21.07)
Натоварващ период, през уикенда обаче не споделяте грижите си и с близките. От понеделник Раците ще разчистват изостанали задачи, а няма да се чувстват твърде удовлетворени от оценките на околните. Все пак помагайте и на друг в екипа да се справи с общите задължения във вторник, а в сряда не се впускайте в купони и авантюри, за да привлечете нечие внимание. Шефове ви подкрепят, но в четвъртък следва да покажете предвидливост, упоритост и... майсторство. Изявявате се с печалба. В любовта бъдете докрай искрени, изисквайте същото.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови